سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
کد COI مقاله: ARCHCONF02_202
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 601
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کیفیت هوای داخلی
چکیده مقاله:
ازدیاد مواد شیمیایی در محیط انواع مختلف الاینده های هوا را ایجاد کرده است، این آلاینده ها ممکن است از بخش های نصب شده بر روی ساختمان ها، تجهیزات بکار رفته شده در محیط داخلی و مواد شوینده و پاک کننده مورد استفاده در تعمیرات تولید شوند. با توجه به صرف زمان زیاد در محیط های با هوای پاک کم و منابع آلودگی زیاد، تعداد بسیاری از ساختمان ها با سندروم بیماری ساختمان (SBS) رو به رو گشتند. منابع آلوده کننده شامل بو، محرک ها، مواد سمی ریزآلاینده های بیولوژیکی و رادون و گازهای خاک است. آلودگی هوای داخلی می تواند بر اساس نوع آلاینده (گازی، آلی و یا ذرات) و نوع اثر آن (بو، محرک ها، مواد سمی) شناسایی گردد که افراد علاوه بر استشمام آلاینده، امکان دارد آنرا جذب و یا هضم نمایند. برای پیش بینی کیفیت هوای داخلی اگر فرض بر آن باشد که منابع آلودگی به حداقل رسیده است، طراحان باید از میزان هوای بیرون مورد نیاز آگاهی داشته باشند و بدانند چه میزان فیلتر کیفیت هوای داخلی قابل قبول را در اختیار خواهند نهاد. افزایش میزان تهیوه هوای بیرونی بهترین راه چاره برای SBS (پس از کنترل منابع الودگی) محسوب می شود. همچنین شیوه های غیرعامل و کم انرژی در کنترل IAQ شامل پنجره های بازشو، اثر دودکش، تهویه زیردال، پیش گرمایش هوای تهویه می باشد. فراهم ساختن IAQ قابل قبول بر چهار نکته مهم مبتنی است: 1-محدود سازی آلاینده در منبع- از ابتدا- (انتخاب دقیق مواد و تجهیزات) 2-ایزوله سازی منابع آلودگی اجتناب ناپذیر 3-فراهم ساختن منبع و فیلتر هوای پاک (و هوای در گردش) 4-حفظ ساختمان و تجهیزات آن در شرایط پاک
کلیدواژه ها:
سندرم ساختمان هاي بيمار، كيفيت هواي داخل، تهويه طبيعي، تهويه دال بتني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/385273/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهشیری، محمدسعید و ریاستی فر، سیدمحمدامین و گلابیان، آلما و روحی، یاسمین،1394،کیفیت هوای داخلی،دومین کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار،مشهد،،،https://civilica.com/doc/385273
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، دهشیری، محمدسعید؛ سیدمحمدامین ریاستی فر و آلما گلابیان و یاسمین روحی)
برای بار دوم به بعد: (1394، دهشیری؛ ریاستی فر و گلابیان و روحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی معماری داخلی در فضاهای اداری
- بررسی نقش منظر سبز در افزایش کیفیت زیست محیطی فضا (مطالعه موردی: کاربرد جداره سبز افقی و عمودی در محیط کار)
- بررسی اقلیمی و راهکارهای طراحی اقلیمی در منطقه 22 شهر تهران
- کیفیت محیط داخلی و بهبود بهره وری کارکنان در ساختمان های سبز
- مدیریت کیفیت هوای داخلی ساختمانهادر سیستمهایرتبهبندی ساختمان سبز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.