معرفی و تحلیل امنیت و کارایی پروتکل های رای گیری الکترونیکی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 860
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NSOECE01_008
تاریخ نمایه سازی: 1 مهر 1394
چکیده مقاله:
درطراحی یک پروتکل رای گیری الکترونیکی چندین عامل را باید در نظر گرفت که شامل امنیت، سادگی، عدالت و راحتی ارتباط میباشد. بطور کلی در یک پرتکل رای گیری الکترونیکی هر چقدر از امنیت بالاتری برخوردار باشد، پیچیده تر می شود. هدف اصلی امنیت در یک سیستم رای گیری الکترونیکی آنست که در آن شهروندان، به سادگی و بدون آموزش خاصی بتوانند درمورد صحت همه خصوصیات امنیتی یک سیستم رای گیری الکترونیکی قانع شوند.لازم است رای دهندگان (شهروندان) از واقعی بودن رای هایی که در صفحه تایید یک ماشین رای گیری نمایش داده می شود مطمئن شوند؛ در غیر اینصورت امکان بررسی اینکه آیا رای نهایی شهروندان همانگونه که مورد نظرآنها است صادر شده یا خیر، وجود ندارد. رای دهندگان ممکن است اشتباه کنند و همه آنها به درستی اعتبار انتخاب های خود را نسنجند. اما سیستم های مبتنی بر الگوریتم های رمزی به رای دهندگان این امکان را می دهد که رای خود را اعتبارسنجی نمایند. اگر رای دهندگان از این امکان استفاده نکنند، نمی توان به آنها کمک کرد. هرچند همه رای دهندگان از این امکان استفاده نمی کنند ولی باید شرایط برای آنهایی که این کار را انجام می دهند، فراهم شده باشد. هدف این مقاله آنست که برخی از روش های رمزنگاری و بررسی صحت رای داده شده معرفی گردد تا درک بهتری از آنها دست دهد. این مساله کمک می کند تا مدل بهتری در فرایند رای گیری الکترونیکی در شهر الکترونیکی انتخاب گردد تا اطمینان رای دهنده از صحت رای خود بالاتر رود.
کلیدواژه ها:
رای گیری الکترونیکی ، امنیت رای گیری الکترونیکی ، پروتکل های رای گیری الکترونیکی ، پروتکل های رأی گیری الکترونیکی امن ، نیازمندیهای امنیتی در پروتکلهای رای گیری ، حملات در این پروتکلها
نویسندگان
رویا مرشدی
دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشجوی کارشناسی ارشد
محمد مرشدی
دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، علوم و تحقیقات، دانشجوی کارشناسی ارشد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :