راه اندازی و تجهیز انبار میان راهی جهت بهره برداری در شرایط بحرانی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 824
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMM02_430
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
با بررسی عملکرد شرکت های توزیع نیروی برق وهمچنین بازبینی مستندات مربوط به بحران های گذشته در استانهای کرمان ، آذربایجان شرقی،مازندران، گیلان وگلستان، علیرغم اینکه تامین برق در لحظات اولیه وقوع حادثه امری بسیار ضروری می باشد، مشاهده شده است که یکی از معضلات و مشکلات موجود در تمامی بحران ها که منجر به تاخیر در اقدام فوری در لحظات اولیه پس از وقوع بحران می شود ، در دسترس نبودن تجهیزات کافی یا دیر رسیدن تجهیزات به منطقه بحران زده می باشد. در این تحقیق پس از تعریف مدیریت بحران و بیان اهمیت و ضرورت زمان واقدام فوری در شرایط بحرانی ، برخی عوامل مسبب این تاخیر بررسی شده که عبارتند ازعدم وجود انبار خاص بحران یا دور بودن مناطق بحران زده در شرق یا غرب استان از انبارهای بحران که معمولا در مراکز استان ها قرار دارند.لذا بدلیل ضرورت تامین برق در کمترین زمان ممکن ، در این تحقیق پیشنهاد می شود جهت دسترسی سریع تر به تجهیزات در شرایط بحرانی ، در یکی از شهرهای مرزی استان های مجاور انباری در نظر گرفته و توسط شرکت های توزیع نیروی برق دو استان تجهیز شود و توسط نرم افزار مربوطه اطلاعات آن در اختیار دو استان قرار گیرد. بدین صورت در شرایط بحرانی می توان طی مدت زمان کمتری تجهیزات مورد نیاز را به مناطق بحران زده ارسال و از پیشروی بحران جلوگیری نمود.چرا که تاخیر در رسیدن تجهیزات ، ممکن است عملیات برقرسانی را به تعویق انداخته و منجر به تشدید بحران و ایجاد خسارات مالی و ایجاد اختلال در فعالیت مراکز حساسی مانند نهادهای حاکمیتی یا بیمارستان ها و سایر مراکز حساس شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هاجر باقریان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی شعبه علوم و تحقیقات آمل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :