شناسایی تفاوت دیدگاه های کاربران مرد و زن در اعتماد به شبکه های اجتماعی برخط
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی وب پژوهی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 718
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANWEB01_002
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
با ظهور اینترنت و پیدایش شبکه های اجتماعی برخط، آنچه که موجب شکل گیری، گسترش و تداوم استفاده کاربران از چنینشبکه هایی می شود، موضوع اعتماد است. از آنجا که میزان بهره مندی زنان و مردان از سرمایه اجتماعی یکسان نیست بنابراین سطحاعتماد در زنان متفاوت با مردان است و می توان گفت این تفاوت بر دیدگاه آنان نسبت به میزان اثرگذاری و اولویت عوامل مؤثر براعتماد شبکه های اجتماعی نیز متفاوت است. مقاله حاضر به بررسی اولویت عوامل اثرگذار بر اعتماد کاربران به شبکه های اجتماعیبرخط می پردازد و این عوامل را از دو دیدگاه زنان و مردان رتبه بندی می کند. نتایج حاصل نشان می دهد تفاوت چشم گیری میان زنان و مردان در اعتماد به شبکه های اجتماعی در عوامل «تخصیص حجم کافی به کاربران»، «داخلی یا خارجی بودن شبکه»، «تجربه استفاده قبلی کاربر»، «دسترس پذیری» و «سن» وجود دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الهام حقیقی
کارشناسی ارشد، مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
غلامعلی منتظر
دانشیار، مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :