مقایسه بیوانفورماتیکی پلی گالاکتورونازهای قارچی و باکتریایی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 467
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI08_0884
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
پکتیناز های بیماریزای قارجی و باکتریایی جهت نفوذ به سلول گیاهی ترشح می شوند . از میان پکتینازها، پلیگالاکتورونازها، نقش مهمی در تجزیه دیواره سلول گیاهی دارند . پلی گالاکتوزونازها عضوی از خانواده ی گلیکوزیدهیدرولازها (GH28) هستند و شامل اندوپلی گالاکتورونازها (E.C. 3.2.1.15) و اگزوپلی گالاکتورونازها (E.C. 3.2.1.67) می باشند . مهار اختصاصی آنزیم پلی گالاکتوروناز منجر ره ایجاد اختلال در فرآیند بیماریزایی پاتوژن خواهد شد . بنابراین مطالعه جایگاه فعال و مکانیسم عمل پلی گالاکتوروناز های و نیز بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و ساختاری این آنزیم ها جهت شناسایی و معرفی مهارکننده های اختصاصی آنها ضروری می باشد . در این راستا پلی گالاکتوروناز های از منابع مختلف قارچی و باکتریایی جهت تعیین نواحی حفاظت شده و مظالعه ی جایگاه فعال توسط برنامه ی ClustalW مورد بررسی قرار گرفتند ، در تمام پلی گالاکتورونازهای منورد برسی، چهار متویف عملکردی حفاظت شده (NTD, G/QDD, G/SHG, RIK) تعریف گردیدند . همچنینموتیف های ساختاری شامل سیستئین و گلایسین به ترتیب در پلی گالاکتورونازهای قارجی و باکتریایی حفاظت شده می باشند . خصوصیات بیوشیمیایی و روند تکامل ژنتیکی آنها مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت . به طور کلی و مدر مقایسه با نواع باکترایی ، پلیگالاکتورونازهای قارجی آنزیم هایی پایدارتر، با تیمه عمر بالا و مقاوم در برابر حرارت می باشند . درختچه ی فیلوژنتیک، توالی اسید امینه ای پلی گالاکتورونازها را به لحاظ منبع و مکانیسم عمل متمایز نمود .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الناز فهیمی
بخش بیوتکنولوژی دام و آبزیان، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
ناصر فرخی
گروه بیوتکنولوژی کشاورزی ، دانشگاه صنعتی شاهرود
سعید امینزاده
بخش بیوتکنولوژی دام و آبزیان، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :