سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
کد COI مقاله: NBCI07_0311
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 492
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایجاد پیوند جدید دی سولفیدی در آنزیم استیل کولین استراز دروزوفیلا ملانوگاستر جهت افزایش پایداری آن در برابر گرما و عوامل دناتوره کننده
چکیده مقاله:
استیل کولین استراز یکی از مهمترین آنزیم های سیستم عصبی مرکزی است که در شکاف سیناپسی استیل کولین را هیدرولیز کرده و باعث خاتمه پیام عصبی می شود. این آنزیم هدف برخی از قدرتمندترین سم ها قرار می گیرد و غیر فعال شدن یا مهار آن می تواند برای سلامتی انسان خطر آفرین باشد. برای تشخیص این گونه سموم در محیط یا مواد غذایی، استیل کولین استراز می تواند در ساخت زیست حسگرهایی ویژه مورد استفاده قرار گیرد. برای این منظور، استیل کولین استرازهایی با پایداری بالا مورد نیاز است. بر طبق شواهد افزودن یک پیوند دی سولفیدی به ساختار پروتئین در بسیاری از موارد می تواند باعث افزایش پایداری آن شود. در این مطالعه به منظور ایجاد یک پیوند دی سولفیدی جدید در ساختار استیل کولین استراز دروزوفیلا ملانوگاستر، در توالی این آنزیم اسید آمینه های ایزولوسین 298 و آسپارتیک اسید 346 ، با اسید آمینه سیستئین جایگزین گردیدند و توالی های کد کننده آنزیمهای طبیعی و تغییر یافته بر اساس ترجیح کدونی مخمر پیکیا پاستوریس طراحی و سنتز شدند. ژن های سنتز شده در مخمر پیکیا پاستوریس به میزان بالا بیان شده و پس از تخلیص با استفاده از ستون کروماتوگرافی تمایلی، پارامترهای سینتیکی و پایداری این دو آنزیم در دماهای مختلف و در برابر عوامل دناتوره کننده سنجیده شد. نتایج این مطالعه نشان می دهد تغییر ایجاد شده در آنزیم استیل کولین استراز دروزوفیلا ملانوگاستر باعث افزایش پایداری آنزیم در دماهای بالا و در برابر عوامل دناتوره کننده می شود.
کلیدواژه ها:
استيل كولين استراز، پيكيا پاستوريس، پيوند دي سولفيد، دروزوفيلا ملانوگاستر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/375765/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فیروزیان، نسرین و رعنایی سیادت، سید امید و اولیا، پرویز و برشان تشنیزی، محمد،1390،ایجاد پیوند جدید دی سولفیدی در آنزیم استیل کولین استراز دروزوفیلا ملانوگاستر جهت افزایش پایداری آن در برابر گرما و عوامل دناتوره کننده،هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/375765
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، فیروزیان، نسرین؛ سید امید رعنایی سیادت و پرویز اولیا و محمد برشان تشنیزی)
برای بار دوم به بعد: (1390، فیروزیان؛ رعنایی سیادت و اولیا و برشان تشنیزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Comparative study of methylene blue removal from aqueous solution using industrial waste and biomass
- Choromosome studies in Specie of Salvia from Hormozgan
- طراحی و تولید سازه بیان کننده AID در جهت تولید سویه ای mutator
- The effect of pH and time on gravitational sedimentation of microalgae Chlorella sp
- نظارت بر اجزاء رقابت زیستی در برداشت بهینه ی میکروبی نفت BCX
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.