سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی، هنر و محیط زیست
کد COI مقاله: CEAE01_346
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 557
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر ابعاد و جهت قرارگیری پنجره بر میزان مصرف انرژی
چکیده مقاله:
با توجه به وضعیت نابسامان مصرف انرژی در کشور و محدودیت منابع در دسترس، بررسی راهکارهایی که مصرف منابع تجدید ناپذیر را به حداقل برساند و موجب کاهش آلودگی زیست محیطی شود حائز اهمیت است. یکی از مؤثرترین شیوه های بهینه سازی الگوی مصرف توجه به پوسته حرارتی ساختمان در مراحل اولیه طراحی است که پنجره ها از اجزای اصلی آن محسوب می شوند. میزان نور خورشید و انرژی تابشی وارد شده بر روی مصرف انرژی لازم جهت گرمایش، سرمایش و روشنایی لامپ ها تاثیرگذار خواهد بود. تعیین جهت درست برای جانمایی پنجره می تواند منتج به صرفه جویی قابل ملاحظه ای در مصرف کلی انرژی شود. مقاله حاضر به روش شبیه سازی و با بکارگیری از دو نوع نرم افزار اکوتکت و انرژی پلاس، درصد بهینه و جانمایی پنجره در جهات مختلف را مورد مطالعه قرار داده و نهایتا تلاش می کند با مقایسه میزان بار گرمایشی، سرمایشی و روشنایی در تمام ماه های سال در اقلیم معتدل و مرطوب رشت، بهترین گزینه به منظور بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان را انتخاب کند. نتایج آنالیز نشان داد که 20 درصد، مساحت بهینه ای از لحاظ مصرف انرژی برای پنجره جنوبی در این منطقه است، علاوه براین مشخص شد ضلع جنوبی، جهت گیری بهینه برای جانمایی پنجره می باشد. همچنین بیشترین میزان مصرف انرژی گرمایشی برای پنجره شمالی در ماه ژانویه بوده و بیشترین میزان مصرف انرژی سرمایشی و روشنایی به ترتیب برای پنجره های جنوب شرقی و شمال شرقی در ماه های جولای و دسامبر بوده است
کلیدواژه ها:
ابعاد پنجره، جهت پنجره، مصرف انرژي، نور خورشيد، نرم افزار انرژي پلاس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/372658/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خردمندی، حسنا و حسینی، سیدباقر،1393،بررسی تاثیر ابعاد و جهت قرارگیری پنجره بر میزان مصرف انرژی،کنفرانس بین المللی مهندسی، هنر و محیط زیست،،،https://civilica.com/doc/372658
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، خردمندی، حسنا؛ سیدباقر حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1393، خردمندی؛ حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی میزان تاثیر ابعاد پنجره های خارجی ساختمان بر بارهای سرمایش و گرمایش سالیانه در منازل مسکونی اقلیم ایران
- تاثیر ابعاد پنجره در مصرف انرژی ساختمان از نظر نور و حرارت در ساختمان های مسکونی اقلیم معتدل و مرطوب
- بررسی و شبیه سازی اثرات ابعاد و جهت و نوع پنجره در بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمانى (شبیه سازی نمونه ای در شهر مشهد)
- نقش ابعاد پنجره بر میزان کارا بودن انرژی در مجموعه های مسکونی
- بررسی سرزندگی فضای شهری با تاکید بر فرم مبلمان شهری:نمونه موردی:خیابان اعلم الهدی- رشت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.