ارائه چارچوب ارزیابی سیستمهای پشتیبان تصمیمگیری با تکیه برمعیارهای کیفی جهت بررسی قابلیت تحقق مدل تصمیمگیری در حوزه تعاملپذیری
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 639
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CITMC01_005
تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1394
چکیده مقاله:
دو پارامتر مهم در طراحی سرویسهای الکترونیکی، تعاملپذیری و یکپارچهسازی است. بهمنظور طراحی وپیادهسازی سرویسهای وب استاندارد، توجه به پارامترهای تعاملپذیری و یکپارچهسازی ضروری است. یکی از چالشهای مطرح در حوزه تعاملپذیری سرویسهای الکترونیکی، عدم ارائه روش تصمیمگیری مناسب بهمنظور تعیین سطح تعاملپذیری سرویسهای سازمانی با دیدگاه عملیاتی است. . بدین منظور، طراحی یک مدل تصمیمگیری باهدف تعیین سطح تعاملپذیری سرویسهای وب در حوزه دولت الکترونیک و در لایه سرویس مدنظر قرار دادهشده است. بهمنظور بررسی قابلیت تحقق مدل تصمیمگیری، مشخص نمودن پارامترهای ارزیابی از روش ضروری است. در این مقاله با در نظر گرفتن هدف ارائهدهنده روش، بررسی مطالعات گذشته در حوزه ارزیابی روشهای پشتیبان تصمیمگیری و سایر روشهای ارزیابی مدلها، اقدام به ارائه یک چارچوب ارزیابی جدید شده است. در نظر گرفتن 33 معیار کیفی که در 7 طبقه دستهبندیشده است و تمرکز بر روی تکنیکهای ارزیابی بهجای نتایج حاصل از ارائه روش، از ویژگیهای چارچوب ارزیابی ارائهشده است. بر مبنای چارچوب ارزیابی، مقایسه میان مجموعهای از روشهای تصمیمگیری انجام پذیرفته و نتایج حاصل از بررسی ارائهشده است. نتایج حاصل از بررسی، پشتیبانی محدود از برخی معیارهای کیفی در نظر گرفتهشده در دستهبندی فنی و روشنی و بیانگری مدل را در روشها نشان داده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهرنوش انصاری اولی
گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران،
سعید پارسا
دانشیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت، تهران
احسان علیرضایی
دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت
مهدی خوشوقت
مرکز فناوری اطلاعات نهاد ریاست جمهوری،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :