سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
کد COI مقاله: NCIIAU01_392
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 308
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تجلی سبک ایرانی- اسلامی در خانه های سنتی شهر تبریز
چکیده مقاله:
مسکن سنتی ایرانی منطبق با فرهنگ اصیل ایرانی طراحی شده است که تلفیق آن با معماری اسلامی آسایش را در طی سالیان دراز برای مردم این مرز و بوم فراهم آورده است. این پژوهش با هدف بررسی نقش اسلام و فرهنگ ایرانی- اسلامی در شکل گیری مساکن سنتی شهر تبریز و با انتخاب 4 خانه سنتی به عنوان جامعه آماری، سعی در اثبات این فرضیه دارد که توجه به مذهب و تجلی فرهنگ ایرانی نقش عمده ای در شکل گیری مساکن ایرانی دارد. در این پژوهش، روش تحقیق به صورت توصیفی و تحلیلی بوده و در گردآوری اطلاعات از روش های اسنادی، میدانی و کتابخانهای استفاده شده است. نتایج حاصل بیانگر آن است که مساکن سنتی ایرانی- اسلامی علاوه بر تامین نیازهای مادی نیازهای روحی و روانی افراد را نیز تامین می کردند و با معماری منحصر بفردی کهدارند نشان دهنده ی تاثیر مذهب، فرهنگ در خود است که نه تنها امنیت و آسایش را به ارمغان می آورد بلکه جلوه ای از شاهکار معماران ایرانی می باشد
کلیدواژه ها:
معماري اسلامي، معماري ايران، خانه هاي سنتي، تبريز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/371920/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غنی زاده حصار، نازلی و نجفقلی پورکلانتری، نسیم و جعفرپور، فاطمه،1394،تجلی سبک ایرانی- اسلامی در خانه های سنتی شهر تبریز،همایش ملی معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی،رشت،،،https://civilica.com/doc/371920
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، غنی زاده حصار، نازلی؛ نسیم نجفقلی پورکلانتری و فاطمه جعفرپور)
برای بار دوم به بعد: (1394، غنی زاده حصار؛ نجفقلی پورکلانتری و جعفرپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارتباط انسان، طبیعت، معماری با رویکرد توسعه پایدار
- استخراج مفهوم هندسه از آیات قرآن و ارتباط هندسه ومعماری اسلامی
- آسایش در دل سنگ، هنر انطباق انسان با طبیعت راهکار پایداری در بوم کوهستانی (مطالعه موردی، روستای کندوان)
- تحلیل تقابل سنت و مدرنیته در معماری خانه های دوره قاجار تبریز
- ارائه مصالح ساختمانی بومی مبتنی بر اصول معماری پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.