نقش یادگیریهای سیار در توسعه پایدار کشاورزی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 614

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AENCINF01_135

تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1394

چکیده مقاله:

کشاورزی طی دهه های متمادی یکی از ارکان اساسی اقتصاد ایران بوده که رشد و توسعه این بخش به طور مستقیم بر رشد اقتصادی و ریشه کن نمودن فقر اثرگذار است. این در حالی است که بهره برداری های بی رویه طی سالیان اخیر سبب فرسایش، شور شدن زمین، بیابان زایی، انقراض گونه ها، آلودگی های محیطی و کاهش بازده تولیدی شده است. لذا، توجه به پایداری در بخش کشاورزی و توسعه کشاورزی پایدار ضرورتی اجتناب ناپذیر می باشد. توسعه کشاورزی پایدار در بین کشاورزان مستلزم افزایش آگاهی، دانش و ادراک ایشان از کشاورزی پایدار است که نتیجه آن، تغییر در رفتار کشاورزان در جهت به کارگیری الگوهای پایدار کشاورزی خواهد بود. در راستای افزایش آگاهی، دانش و ادراک کشاورزان و در نهایت تغییر نگرش و رفتار آنها، روش های مختلفی قابل استفاده است اما، یکی از مناسب ترین این روش ها با توجه به ماهیت کار کشاورزی یادگیری سیار می باشد. یادگیری سیار نوعی از یادگیری است که در آن یادگیرنده با بهره گیری از فناوری های سیار و با هدف یادگیری روزمره به دریافت اطلاعات مبادرت می ورزد. اما لازم به ذکر است که تا کنون پژوهشی درباره این که یادگیری سیار چگونه می تواند در توسعه کشاورزی پایدار از سوی کشاورزان اثرگذار باشد، انجام نشده است. لذا، هدف پژوهش حاضر که به روش بررسی منابع و مطالعه کتابخانه ای انجام شده است، مشخص نمودن نقش یادگیری سیار در توسعه کشاورزی پایدار و تدوین یک مدل نظری برای آن بود.

نویسندگان

میثم رافع

دانشجویان دکتری آموزش کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

عبدالعظیم آجیلی

دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

سیدعلی موسوی

دانشجویان دکتری آموزش کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

مریم روزبهانی

دانشآموخته کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شاه‌ولی، م. و مشفق، ژ. (1384). بررسی نقش کاریکاتور در ...
  • جلال یزدی، م.، کاهانی، م. (1385). مدیریت منابع در محیط ...
  • Wezel, A., Casagrande, M., Celette, F., Vian, J. F., Ferrer, ...
  • Beddington, J., Asaduzzaman, M., Fermandez, A., Clark, M., Guillou, M., ...
  • نمایش کامل مراجع