سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: AENCINF01_054
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 288
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نحوه اجرا و کارگذاری خطوط لوله جمع کننده زیر زمینی در لنز ماسه ای اشباع و رسی خاک
چکیده مقاله:
امروزه نقش مهم و حیاتی زهکش های زیر زمینی و تخلیه زه آب مزارع بر هیچکس پوشیده نیست. طراحی واجرای این ابنیه های زیرزمینی به علت تاثیر عواملی چون تنش های محوری و غیر محوری خاک، وزن خاک رویی نیروی ناشی از آب های زیرزمینی، تنش های ناشی از عوامل غیر طبیعی (حرکت ماشین آلات ) بر روی آن ها بسیار مهم و حساس می باشند. از طرف دیگر، هزینه های بسیار بالای اجرای این سازه ها سبب گردیده علاوه بر تکیه بر یافته های تجربی با دید تخصصی تری به آن ها نگریسته شود و از اطلاعات علمی در زمینه های مختلف به خصوص فیزیک خاک نیز توجه خاص مبذول گردد. شناخت خاک از جنبه ی فیزیک خاک می تواند در تصمیم گیری های آنی و صحیح پروژه های کلان عمرانی برای مهندسین تاثیر بسزایی در پی داشته باشد. این مقاله با هدف ارزیابی روش های مختلف کارگذاری لوله های جمع کننده (کلکتور) زیرزمینی در شرایط مختلف خاک و حاد ترین حالت یعنی کار در لنز های ماسه ای اشباع ارائه می گردد.
کلیدواژه ها:
خطوط لوله جمع كننده زيرزميني، فيزيك خاك ، لنز ماسه اي اشباع، آب هاي زير زميني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/371387/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عالی نژادیان بیدآبادی، افسانه و سلاخ پور، محمد و ملکی، عباس،1394،نحوه اجرا و کارگذاری خطوط لوله جمع کننده زیر زمینی در لنز ماسه ای اشباع و رسی خاک،اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/371387
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عالی نژادیان بیدآبادی، افسانه؛ محمد سلاخ پور و عباس ملکی)
برای بار دوم به بعد: (1394، عالی نژادیان بیدآبادی؛ سلاخ پور و ملکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
- بررسی اثر کودمهارگر ارگانیک کیتوپست (کیتواگروسنس) بر روی آفات مختلف خرما
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.