بررسی نقش کیفیت و خودکارآمدی سیستم مدیریت دانش و جو سازمانی در فرآیندتوسعه خدمات جدید در بانک تجارت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد، حسابداری، مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: EAMS01_588
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 722
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زاداله فتحی

دکترای حسابداری، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، ایران

سعید صالح

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، ایران

سارا مالکی

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی کیفیت، خودکارآمدی سیستم مدیریت دانش و جو سازمانی درفرآیندتوسعه خدمات جدید دربانک تجارت انجام گرفته است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی واز نظر روش یک مطالعه توصیفی و میدانی است، جامعه آماری شامل کلیه کارکنان شعب بانک تجارت استان تهران است؛ که تعداد آنها 0011 نفر است. برای تعیین نمونه ازنمونه گیری طبقه بندی شده استفاده شدهوحجم نمونه 011 نفر تعیین شده میباشد و 091 پرسشنامه برگشت یافته وقابل بررسی بوده است . روش گردآوری داده ها میدانی و ابزار اندازهگیری پرسشنامه میباشد.روایی پرسشنامه از روش محتوائی، و صوری در حد قابل قبول تائید گردیده است و پایایی اندازهگیری، از طریق آلفای کرونباخ 15.تائید شده است. برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه استاندارد شده چن وهمکارن، 0100 استفاده شدهاست، برای تجزیه وتحلیل اطلاعات، ابتدا به بررسی قابل قبول بودن مدل نظری از طریق نرم افزار لیزرل پرداخته شده است وسپس تجزیه وتحلیل داده ها به کمک ضریب مسیر وآزمون تی مشخص شده است، نتایج نشان می دهد که مدل برای نمونه تعیین شده قابل استفاده وبرازش مدل قابل قبول می باشد، نتایج تجزیه وتحلیل داده ها نشان می دهد کیفیت سیستم مدیریت دانش می تواند بر نگرش کارکنان نسبت به تسهیم دانش تاثیر مثبت داشته باشد. خودکارآمدی سیستم مدیریت دانش بر نگرش کارکنان نسبت به تسهیم دانش تاثیر مثبت ندارد. خودکارآمدی مدیریت دانش بر هدف تعامل تسهیم دانش تاثیرمثبت ندارد . جو سازمانی خوب بر نگرش نسبت به تسهیم دانش تاثیر مثبت دارد. جو سازمانی خوب بر هدف تعامل تسهیم دانش تاثیر مثبت دارد. نگرش خوب در جهت به اشتراک گذاری دانش بر هدف تعامل تسهیم دانش تاثیر مثبت دارد.

کلیدواژه ها

کیفیت سیستم مدیریت دانش، خودکارآمدی سیستم مدیریت دانش، جوسازمانی، هدف تسهیم دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.