بررسی تاثیر رضایتمندی مشتریان درافزایش خدمات بانکداری الکترونیکی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد، حسابداری، مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: EAMS01_282
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 606
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه حسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نور

معصومه حسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نور

چکیده

گسترش فناوری به گونه ای شده است که زندگی بدون استفاده از رایانه و فناوری اطلاعات تقریباغیر ممکن شده است و این امر به خوبی در بانک ها مشهود است.بانکداری الکترونیک درواقع امروزه جزء لاینفک بانکداری نوین در جوامع مختلف است و باید زمینه گسترش روز افزون آن فراهم شودتا هرچه بیشتر مردم به استفاده از این خدمات تشویق شوند. رواج هر فناوری درجامعه نیاز به جلب استفاده کنندگان دارد.بدین معنی که فناوری نوین باید زیر ساختهایی برای پذیرش و جلب اطمینان و اعتماد مشتریان فراهم کند. با این حال مسایل چندی از جمله کافی نبودن چارچوب های قانونی و امنیت نقل و انتقال الکترونیکی وجوه می توانداختلالاتی در پیشرفت بانکداری الکترونیک بوه وجود آورد.توسعه فناوری اطلاعاتی و مخابراتی در سال های اخیر تحولات مهمی دربخش بانکداری الکترونیکی اقتصاد ایران پدیدآورده است.هدف اصلی از این تحقیق بررسی تاثیر رضایتمندی مشتریان بر افزایش خدمات بانکداری الکترونیکی است.. در این پژوهش 05 نفر از مشتریان بانک رفاه سیاهکل که از خدمات بانکداری الکترونیک استفاده میکردند مقایسه شدند و در نهایت مشخص شد که اکثر آنها اعتماد و اطلاعات کافی به بانکداری الکترونیک را ندارند و به همین جهت عدم استقبال آنها مانعی برای گسترش بانکداری الکترونیک می شود.بنابر این این پژوهش نشان می دهد که برای گسترش روزافزون خدمات بانکداری الکترونیک باید آگاهی و اعتماد کافی مشتریان را بدست آوریم.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیک،تجارت الکترونیک،رضایتمندی مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.