سال انتشار: 1394
محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE10_1127
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,069
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی طرح اختلاط بهینه بتن اقتصادی با رویکرد دستیابی به مقاومت بالا
چکیده مقاله:
امروزه بتن به عنوان یکی از پرمصرف ترین مصالح جهان در قرن بیست و یکم شناخته شده است. براساس سند جامع چشم انداز بتن ارائه شده از سوی مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی ایران، نیاز است تا بتن هایی با مقاومت بالاتر از 05 مگاپاسکال تا سال 4151 تولید شده و در پروژه های اجرایی کشور بکارگرفته شوند. برای همین منظور در پژوهش حاضر سعی شده است تا علاوه بر محقق شدن ساخت بتن مقاومت بالا مناسب جهت اجرای پروژه ها، از هزینه اقتصادی بتن غافل نشده و طرح اختلاط بهینه ای ارائه شود تا بیشترین نسبت مقاومت فشاری به هزینه ساخت یک مترمکعب بتن مورد توجه قرار گیرد. به همین منظور 8 نوع طرح اختلاط با عیار مواد سیمانی متنوع ارزیابی شد. نتایج نشان داد که گرانترین طرح اختلاط طرح B-8 با مجموع مواد سیمانی 085 کیلوگرم بر مترمکعب( در مقایسه با ارزانترین طرح اختلاط )طرح B-4 با مجموع مواد سیمانی 055 کیلوگرم بر مترمکعب ، با افزایش هزینه 450 درصدی و ارتقاء 00 درصدی مقاومت فشاری همراه خواهد بود درحالیکه نسبت مقاومت فشاری به هزینه، با کاهش 41 درصدی مواجه شده است. بنابراین، بررسی ها نشان داد که تنها با افزودن عیار مواد سیمانی، کاهش نسبت آب به سیمان و فوق روان کننده اضافی لزوماً نمیتوان شرایط ایده آل برای یک طرح اختلاط بهینه را فراهم کرد لذا، لازم است تا تأثیر سایر پارامترهای مؤثر در ساخت بتن نظیر پودر سنگ، نوع فوق روان کننده، نوع دانه بندی مصالح سنگی مصرفی و درصد درشتدانه و ریزدانه مصرفی لحاظ شوند تا بهینه ترین حالت ممکن از منظر بتن مقاومتی و اقتصادی شکل گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE10_1127 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/364815/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عفتی، حسین و کاهانی میری، سیدمهدی و سجادی عطار، سیدمحمد و وزیری، سیدجواد و حامدی راد، محمدامین،1394،بررسی طرح اختلاط بهینه بتن اقتصادی با رویکرد دستیابی به مقاومت بالا،دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،تبریز،https://civilica.com/doc/364815
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عفتی، حسین؛ سیدمهدی کاهانی میری و سیدمحمد سجادی عطار و سیدجواد وزیری و محمدامین حامدی راد)
برای بار دوم به بعد: (1394، عفتی؛ کاهانی میری و سجادی عطار و وزیری و حامدی راد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی سیستم ترمز معمولی و ترمز ضد قفل ABS و مقایسه نتایج تئوری با نتایج آزمایشگاهی
- بررسی و ارائه طرح اختلاط بتن با مقاومت بالا و جهت استفاده در ساختمانهای بتنی در ایران
- طرح اختلاط بتن با استفاده از اصول بهینه سازی و بر اساس نتایج آزمایشگاهی
- بررسی مشخصات مکانیکی بتن با مقاومت بالاHigh-strength-conceret
- بررسی ضرورت استفاده از آزمایش تعیین میزان مقاومت برشی بند ملات و شرایط اعتماد به نتایج آن،در بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.