استفاده از روش خوشه بندی برای تحلیل عوامل ناشی در بروز عیوب تایرهای سنگین اتوبوسی- کامیونی تولید شده در کارخانه لاستیک بارز

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 688

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICTMNGT01_038

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

چکیده مقاله:

با افزایش روزافزون تأثیر فناوری اطلاعات در رشد و ارتقا سازمان ها، نیاز به تبدیل داده های خام موجود به اطلاعات مفید برای تصمیم گیری بهتر و سریع تر در کسب وکار و به کارگیری یک رهیافت منطقی در مدیریت ضرورت پیدا می کند. ازاین رو سازمان ها برای رسیدن به مأموریتشان و جا نماندن در میدان رقابت با دیگر سازمان ها، روش های متفاوتی را در پیش گرفتند. یکی از این روش ها، استفاده از سیستم های مکانیزه برای ثبت داده های تجاری هست که بعد از سال ها به این نتیجه رسیدند که فقط از داده های خام، کمکی حاصل نمی شود و باید روش هایی برای تبدیل داده ها به اطلاعات مفید و کاربردی را پیدا کنند. ازاین رو یکی از روش های تحلیل داده های خام، داده کاوی هست. هدف در این مقاله، شناسایی عوامل اصلی در بروز عیوب در تایرهای سنگین (اتوبوسی و کامیونی)، تولیدشده در کارخانه لاستیک بارز است. داده های حاصل در پایگاه داده اوراکل موجود در سطح سازمان بارز ثبت شده و این داده ها را در بازه دو سال گذشته تا به کنون استخراج کرده و سپس با روش داده کاوی بدون ناظر، به خوشه بندی داده ها پرداخته شد. الگوریتم های کی مینز، دومرحله ای و کوهنن را توسط نرم افزار ۱۴ IBM SPSS پیاده سازی کرده و نتایج حاصل از این سه روش خوشه بندی را با یکدیگر مقایسه کرده و با روش اعتبارسنجی silhouette Coefficient بهترین الگوریتم انتخاب گردید. سپس الگوریتم دومرحله ای انتخاب شده را برای داده های آزمایشی اعمال کرده و نتایج داده های آزمایشی را با نتایج قبل مقایسه گردید. نتایج و الگوهای کشف شده را به صورت اطلاعاتی جامع و کاربردی در اختیار مدیران ارشد سازمان قرار داده تا در افزایش کیفیت محصولات تولیدی آینده تأثیرگذار باشد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

میترا دهقانی بشنه

کارشناس نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، ایران

رضا نورمندی پور

گروه کامپیوتر واحد سیرجان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ایران استادیاررشته مهندسی کامپیوتر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شهرابی، جمال. شکورنیاز، ونوس؛ مفاهیم داده کاوی در اراکل، 11g ...
  • شهرابی، جمال؛ داده کاوی با کلمنتاین، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد ...
  • Helen Zhang, David Jin and X.J. Zhao. Automatic Method for ...
  • نمایش کامل مراجع