سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: UUSD01_1250
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,991
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی سازه ی ساختمان های بلند با الهام از ساختار بامبو
چکیده مقاله:
در این مقاله، الهام از آرایش میکرو ساختارهای گیاه بامبو به عنوان یک ابزار مفید در طراحی بایونیک استفاده شده است. اهداف اصلی مورد بررسی در این مقاله، بررسی تأثیر ویژگی های ساختاری گیاه بامبو بر رفتارهای فیزیکی و مکانیکی آن است و اینکهچگونه می توان از ساختار بامبو در طراحی سازه ی جدید الهام گرفت؟ گیاه بامبو، دارای ساختار نسبتاً ساده ای است. از آنجا که رشد و تکثیر سلولی در این گیاه به سرعت رخ می دهد، ساختار بافت آنباید ساده باشد. گونه های بسیار مختلفی از این گیاه وجود دارد، با این حال تغییرات اندکی در ساختار آن ها دیده می شود که درمقایسه با بزرگی وسعت گونه ها قابل توجه است. از ویژگی های قابل توجه در ساختار بامبو، مقاومت زیاد آن در برابر نیروهایطبیعی مانند نیروی خمش حاصل از بارهای باد و نیروی کمانش حاصل از فشار جرم ساقه ی بامبو در ارتفاع زیاد است. این ویژگی ها متأثر از توزیع هوشمندانه ی ماده ی فیبر در ساختار بامبو بوده که باعث می شود تنش در ساختار آن بیشتر یکنواخت باشد. بایونیک در معماری ارائه دهنده زمینه های جدید و خلاقانه بوسیله انتقال ایده ها از پدیده های طبیعی به معماری است. طبیعت با استفاده از کمترین انرژی و مصالح، همیشه بیشترین کارایی را پدید آورده است. امروزه تلاشی رو به رشد به سمت ساخت متریالهای سبک تر و قوی تر وجود دارد، که این موضوع بیشتر بخاطر مسائل زیست محیطی مورد توجه قرار گرفته است. طراحی بهینه ی سازه، باعث صرفه جویی در مواد و منجر به کاهش انتشار آلودگی خواهد شد. بخشی از آلودگی های زیست محیطی که حاصل آن تخریب و از بین رفتن طبیعت است، متوجه معماران و صنعت ساختمان است. بنابراین معماران وظیفه دارند برای کاهش این اثرات به روش های جدید طراحی و راه حل های مناسب بپردازند
کلیدواژه ها:
بايونيك، بامبو، ساختار بيولوژيكي بامبو، فيبر، طراحي سازه، صرفه جويي در مواد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/361873/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تیرگریان، مهسا و قارونی، فاطمه،1393،طراحی سازه ی ساختمان های بلند با الهام از ساختار بامبو،اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/361873
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، تیرگریان، مهسا؛ فاطمه قارونی)
برای بار دوم به بعد: (1393، تیرگریان؛ قارونی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.