سال انتشار: 1385
محل انتشار: اولین همایش آینده پژوهی
کد COI مقاله: FUTURING01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 273
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعات آینده شناسی در صنعت برق ایرانیک ضرورت ملی
چکیده مقاله:
مقاله حاضر ارتباط صنعت برق با اهداف مندرج در سند چشم انداز بلندمدت جمهوری اسلامی ایران را بیاننموده و با توجه به فرصتهای بالقوه در این صنعت جهت تحقق اهداف توسعه ملی، مشکلات و ضعفهای آن را دراین راستا بیان می نماید. جهت ایجاد توانمندی برای مقابله با ضعفها و مواجهه با چالشهای آینده در اینصنعت، ضرورت انجام مطالعات آینده شناسی مطرح و با بررسی انواع مطالعات آیندشناسی فناوری منجملهدوراندیشی فناوری، پیش بینی فناوری و ره نگاری فناوری، انجام مطالعات ره نگاری فناوری برق در کشور توصیهگردیده است. در ادامه مقاله چارچوب و سوابق مطالعات ره نگاری صنعت برق در جهان مرور گشته و پیشنهادیبرای انجام مطالعه ره نگاری صنعت برق کشور ارائه گشته است.
کلیدواژه ها:
فناوري، آينده شناسي، دورانديشي، پيش بيني، ره نگاري، صنعت برق،توسعه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/360595/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملاکی، محمد و طباطبائی، سیدمحمد و بشارتی راد، زهره و پسندیده، اشرف السادات،1385،مطالعات آینده شناسی در صنعت برق ایرانیک ضرورت ملی،اولین همایش آینده پژوهی،تهران،،،https://civilica.com/doc/360595
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، ملاکی، محمد؛ سیدمحمد طباطبائی و زهره بشارتی راد و اشرف السادات پسندیده)
برای بار دوم به بعد: (1385، ملاکی؛ طباطبائی و بشارتی راد و پسندیده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثرات اقتصادی ریزگردها و اختلال رسانی ناشی از آن بر شبکه های برق و آب
- آینده پژوهی و صنعت برق ایران
- تحلیلی بر تکنولوژی های مهم مورد نیاز در صنعت برق ایران طی یک الی دو دهه آینده
- پیش بینی قیمت بازار برق با استفاده از روش های هوشمند ترکیبی
- کانی شناسی ذرات TSPگرد و غبار به عنوان شاخصی در منشایابی منابع رخدادهای گرد و غبار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.