سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابت با علف هرز سوروف

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 627

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MEAENRS02_436

تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394

چکیده مقاله ارزیابی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابت با علف هرز سوروف

تا کنون مطالعه ای در زمینه بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا قرمز نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابتی سوروف انجام نگرفته. از این رو این آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در شهرستان سنندج انجام گرفت. چهار سطح کوددهی نیتروژن شامل عدم کوددهی50و100و200درصد نیازدرصدنیاز کودی به عنوان سطوح عامل اصلی و سه تراکم مختلف سوروف به عنوان سطوح عامل فرعی تعیین شد. نتایج نشان داد که کود دهی نیتروژن، تراکم علف هرز و اثرات متقابل آن ها تاثیر معنی داری در سطح احتمال 1% بر عملکرد و وزنخشک بوته لوبیا و تعداد غلاف در بوته لوبیا داشت و تنها اثر تراکم علف هرز بر تعداد دانه در غلاف معنی دار نگردید. مقایسه میانگین اثرات متقابل نشان داد بیشترین تعداد غلاف در بوته در شرایط مصرف 155 کیلوگرم نیتروژن و 2 بوته علف هرز ایجادگردید. همچنین بیشترین وزن خشک بوته ی لوبیا در 255 کیلوگرم کود مصرفی با میزان 2 بوته علف هرز در ردیف به دستآمد اما اختلاف معنی داری با مصرف 155 کیلوگرم کود و 2 بوته علف هرز نداشت. بیشترین عملکرد دانه در تیمار کوددهی 155 کیلوگرم اوره در هکتار به دست آمد.

کلیدواژه های ارزیابی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابت با علف هرز سوروف:

نویسندگان مقاله ارزیابی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابت با علف هرز سوروف

پگاه شیخی

گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

خسرو محمدی

گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

سیدفرهاد صابرعلی

دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Blackshaw R.E., 1991. Hairy Nightshade (Solanum sarrachoides) Interference in Dry ...
David, C.F. W.Stephan. and Clarence J.S. 1995. Influence of common ...
Dieleman, A., Hamill, A.S., Weise, S.F., Swanton, C.J., 1995. Empirical ...
Moody, K., 1981. Weed-fertilizer interactions in rice. Int. Rice Res. ...
Ogg, A.G., Rogers, B.S., 1989. Taxonomy, distribution, biology, and control ...
Philip, E. N. and A. M. bradly. 1990. Common cocklebure ...
Robert, G. W. 1993. Wild prosomillet (panicum miliaceum) interference in ...
Wilson, R.G., Wicks, G.A., Fenster, C.R. 1980. Weed control in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابت با علف هرز سوروف" توسط پگاه شیخی، گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج؛ خسرو محمدی، گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج؛ سیدفرهاد صابرعلی، دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عملکرد دانه، لوبیا، سوروف، رقابت هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 627 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تا کنون مطالعه ای در زمینه بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا قرمز نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابتی سوروف انجام نگرفته. از این رو این آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در شهرستان سنندج انجام گرفت. چهار سطح کوددهی نیتروژن شامل عدم کوددهی50و100و200درصد نیازدرصدنیاز کودی به عنوان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا نسبت به افزایش مصرف کود اوره در شرایط مختلف رقابت با علف هرز سوروف با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.