سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCGTSD01_357
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 612
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شوادان و بادگیر؛ عناصر زیست اقلیمی خانه های شوشتر
چکیده مقاله:
با نگاهی به عناصر معماری در مناطق گرم و نیمه مرطوب و دقت در ساختار و عملکرد آنها به تنوع و زیبایی اعجاب آورآنها پی خواهیم برد. بادگیر و شوادان از اینگونه عناصر هستند. اگرچه شهرت بادگیر در مناطق گرم و خشک است اما درمناطق گرم و مرطوب و گرم و نیمه مرطوب نیز به چشم می خورند. شاید وجود بادگیر در شهری همچون شوشتر عجیببه نظر برسد اما استفاده از این عنصر در کنار شوادان بهترین راهکار اقلیمی در این منطقه را پیش روی ما قرار داده است.در نوشتاری که پیش رو داریم شوشتر به عنوان نمونه موردی مورد بررسی قرار می گیرد و همچنین به شناخت شوادان،بادگیر و چگونگی عملکرد آنها و بررسی ارتباط بادگیر و شوادان خواهیم پرداخت.در نهایت این عناصر را به عنوان الگوهای مناسب اقلیمی که در ایجاد منطقه آسایش، صرفه جویی در مصرف انرژی وبهره وری از طبیعت بسیار کارآمد عمل نموده اند؛ پیشنهاد خواهیم نمود.
کلیدواژه ها:
شوادان،بادگير،شوشتر،زيست اقليمي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/356980/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهداروندی، قاسم و رستم پور، کاوه،1393،شوادان و بادگیر؛ عناصر زیست اقلیمی خانه های شوشتر،اولین کنفرانس ملی جغرافیا، گردشگری ، منابع طبیعی و توسعه پایدار ،تهران،،،https://civilica.com/doc/356980
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، بهداروندی، قاسم؛ کاوه رستم پور)
برای بار دوم به بعد: (1393، بهداروندی؛ رستم پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- منزل مرعشی؛ مصداق بارزی از پایداری در معماری سنتی شوشتر
- مزایا و معایب قراردادهای EPC در پروژه عمرانی
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.