بررسی اثر کود زیستی بیوسوپرفسفات(سودوموناس) و تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام لوبیا قرمز در شرایط اقلیمی شهرستان الشتر
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 715
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGROCONGRESS01_444
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر کود زیستی سودوموناس و تاریخ کاشت بر اجزاء عملکرد و عملکرد ارقام لوبیا قرمز آزمایشی در سال 1392 در شهرستان الشتر به صورت فاکتوریل اسپلیت در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار انجام گرفت. در این بررسی فاکتورهای اصلی شامل دو رقم لوبیا قرمز(صیاد و گلی) و تاریخ کاشت در سه سطح(20اردیبهشت ماه،5خرداد ماه و 20 خرداد ماه) و فاکتور فرعی در دو سطح(مصرف کود زیستی و عدم مصرف کود زیستی) بودند. در این ارزیابی صفات تعداد غلاف در بوته ،تعداد دانه در بوته و وزن صد دانه که سه جز مهم عملکرد مورد مطالعه قرار گرفتند.در این آزمایش بیشترین و کمترین عملکرد دانه در هکتار به ترتیب در تاریخ کاشت دوم(2/2015کیلوگرم)و تاریخ کاشت اول(1/864کیلوگرم) و تیمار مصرف کود زیستی (6/1734کیلوگرم) و تیمار شاهد (3/978کیلوگرم)به دست آمد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
میررضا جمشیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد،گرایش زراعت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
مسعود رفیعی
عضوهیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
پیام پزشکپور
عضوهیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :