سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 307_0807623678
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,781
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه روندیابی سیل در کانالهای فرسایشی و غیرفرسایشی
چکیده مقاله:
یکی از روشهای پیشبینی سیلاب به منظور مدیریت سیلاب در رودخانهها، مدلهای روندیابی سیل میباشد. از آنجایی که کانالهای طبیعی همواره در معرض فرسایش و رسوبگذاری میباشند، بنابراین رفتار دو سیل مشابه در یک بازه معین از رودخانه در زمانهای مختلف متفاوت می باشد. در این مطالعه به منظور بررسی و مقایسه میزان تاثیر تغییر پروفیل بستر رودخانه بر روند سیلاب، چند کانال شبیهسازیشده از رودخانه با خصوصیات هندسی و شرایط اولیه یکسان ولی از نظر میزان دبی رسوبی ورودی متفاوت، در نظر گرفته شده است. با بکارگیری مدل عددی تهیه شده از حل معادلات حاکم بر جریانهای غیر دائمی سیلاب و رسوب با در نظر گرفتن ترم تغذیه و برداشت رسوب، و با اعمال هیدروگراف سیل ورودی یکسان از بالادست هیدروگراف سیل خروجی برای تمام کانالها روندیابی و با یکدیگر مقایسه شده است. همچنین پروفیل طولی تراز بستر پس از گذر دبی پیک سیلاب برای تمام کانالها محاسبه و رسم شده است. این مطالعه نشان می دهد که تغییرات بستر رودخانه در اثر فرسایش و رسوبگذاری در تغییر روند سیلاب در طول رودخانه قابل ملاحظه می باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 307_0807623678 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/356/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتحیان، حسین و کشاورز، اله مراد و رستمی، رامین،1383،مقایسه روندیابی سیل در کانالهای فرسایشی و غیرفرسایشی،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/356
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، فتحیان، حسین؛ اله مراد کشاورز و رامین رستمی)
برای بار دوم به بعد: (1383، فتحیان؛ کشاورز و رستمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- سازمان مدیریت منابع آب ایران، حفاظت و بهرهبرداری از رودخانهها ...
- فتحیان، حسین. "تعیین ارتفاع سیلبند و تغییرات دوبعدی تراز بستر ...
- Bhallamudi, S. M., and Chaudhry, M. H., ،Numerical Modeling of ...
- Kurabayashi, H., and Shimizu, Y., 44Calculation and Visualization of Bed ...
- Engelund, F., ،Flow and Bed Topography in Channel Bends?, Journal ...
- Koutitas, G. C., ،Mathematical Models in Coastal Engineering', Pentech Press, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.