بررسی شرایط آب و هوایی متقاوت بر مواد جامد محلول ، اسیدیته و اسیدیته قابل تیتراسیون در ارقام مختلف انار
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 787
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCAHEC01_503
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
انار یکی از قدیمی ترین میوه های خوراکی است این گیاه به طور وسیعی در کشورهای مدیترانه ای، ایران، هند و به مقدار محدودی در ایالات متحده چین ، ژاپن و روسیه کشت می گردد ایران زادگاه انار بوده و از نظر تنوع ، کیفیت ، سطح زیر کشت، تولید و صادرات انار مقام اول دنیا را داراست. به منظور بررسی تاثیر مکان کاشت بر میزان مواد جامد محلول، اسیدیته و اسیدیته قابل تیتراسیون ارقام متفاوت انار آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو تیمار مکان یزد و مهریز و ده رقم تجاری انار در 4 تکرار انجام شد. نتایج بدست امده نشان داد بیشترین مواد جامد محلول مربوط به رقم اصفهانی دانه قرمز و کمترین مواد جامد محلول از رقم گرج تفتی حاصل گردید. همچنین رقم اصفهانی دانه قرمز بیشترین اسیدیته و رقم زاغ کمترین اسیدیته را دارا بودند اما میزان اسیدیته قابل تیتراسیون بین ارقام مختلف معنی دار نگردید. بر اساس نتایج تجزیه واریانس تاثیر تیمار مکان و اثر متقابل رقم در مکان بر صفات اندازه گیری شده معنی دار نگردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آسیه قادری شهر بابک
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
سید حسین میردهقان
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه ولی عصر رفسنجان
محمدرضا وظیفه شناس
دانشجوی دکتری و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یزد
سید علی طباطبایی
استادیار و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یزد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :