ارزیابی عملکرد پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در بخش نشریات تحت پوشش با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها و شاخص مالم کوئیست

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,475

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

DEA06_028

تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394

چکیده مقاله:

هر سازمانی به منظور استفاده بهینه از منابع مالی و انسانی محدود خود و ایجاد اثر بخشی و کارایی بیشتر نیازمند ارزیابی و سنجش دائمی عملکرد است. نتایج ارزیابی عملکرد منجر به اتخاذ تصمیم می شود. تصمیم گیری یکی از مباحث اصلی است که مدیران در سازمان های مختلف و در سطوح مختلف با آن درگیرند. درحقیقت تصمیم گیری انتخاب بهترین گزینه از میان گزینه های مختلف است. در دنیای حاضر تصمیم گیری بدون داشتن اطلاعات کافی به نتایج درستی منجر نخواهد شد. سنجش کارایی یک سازمان جهت اطلاع از عملکرد واحد های مختلف خود یکی از مهمترین مسائلی است که برای مدیران دارای اهمیت است. در عصر کنونی که در آن دانش و مدیریت دانش از جایگاه ویژه ای برخوردار است، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) می تواند نقش کلیدی را در گردآوری، پردازش، اشاعه و مدیریت دانش منتشره در متون علمی ایران و سایر کشورهای جهان اسلام ایفا نماید. با توجه به گذشت بیش از پنج سال از تاسیس این سازمان ، در این مقاله سعی شده است وضعیت نشریات تحت پوشش این پایگاه با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها و شاخص مالم کوئیست مورد ارزیابی قرار گیرد.

کلیدواژه ها:

تحلیل پوششی داده ها ، شاخص مالم کوئیست ، پایگاه استنادی جهان اسلام( ISC) ، نشریات ، ارزیابی عملکرد

نویسندگان

صدیقه محمد اسماعیل

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، تهران، ایران

سعید فارسی

دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، تهران، ایران