سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 302_9727077365
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,559
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین بار کمانشی سیستم مهاربندی دروازه ای
چکیده مقاله:
یکی از روشهای مقاوم سازی ساختمانها در مقابل بارهای جانبی استفاده از بادبندها می باشد. شکل متداول بادبندهای همگرا مشکلات زیادی در تامین فضای بازشوهای ساختمان به وجود می آورد. معماران برای تامین فضای کافی جهت بازشوها در ساختمان و بر طرف کردن مشکل موجود دست به ابداع نوع جدیدی از بادبندها زده اند که مشابه بادبندهای 7 یا 8 می باشد. با این تفاوت که به جهت تامین فضای بازشوها، دیگر اعضا آن مستقیم نیستند و از محلی که با شیبهای مختلف به هم متصل شده اند به محل اتصال تیر به ستون وصل می شوند. البته بسیاری از مهندسین به علت تصور دو بعدی از این نوع مهاربندی به خارج شدن محل اتصال ا ز صفحه قاب در هنگام زلزله توجهی نمی نمایند که این موجب صدمات جبران ناپذیر هنگام زلزله های شدید می گردد. با اجرای مناسب اتصال این سیستم مهاربندی یک مشکل اساسی، یعنی تعیین ضریب طول موثر اعضا سیستم مهاربندی باقی می ماند که مورد بی توجهی مهندسین بوده واجرای چنین سیستمی را فاقد توجیه کرده است. در این مقاله ابتدا با فرض عملکرد خرپایی این سیستم، نیروی محوری اعضا بصورت پارامتری تعیین وسپس با درنظرگرفتن سیستم به صورت قاب سه بعدی معادلات شیب - افت برای اعضا مورب نوشته شده است. سپس با استفاده از شرایط سازگاری و دورانهای انتهایی اعضا با استفاده از ماتریس انتقال بهم مرتبط و معادلات تعادل کلی نوشته شده است. از صفرکردن دترمینان ضرایب معادله مشخصه حاکم برکمانش سیستم بدست آمده و نمودارهایی جهت طراحی اعضا این سیستم ارائه شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 302_9727077365 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/351/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفاری، حامد و مسلمان یزدی، حسنعلی،1383،تعیین بار کمانشی سیستم مهاربندی دروازه ای،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/351
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، صفاری، حامد؛ حسنعلی مسلمان یزدی)
برای بار دوم به بعد: (1383، صفاری؛ مسلمان یزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- کاظمی، محمدتقی وعرفانی، سعید، طراحی بادبندهای دروازه ای برای زلزله ...
- کاظمی، محمد تقی، 0 مکانیک سازه %، انتشارات علمی دانشگاه ...
- Popov, E.P., Kasaki, K.(1986).، 0A study of seismically resistant eccentrically ...
- Khatib, I.F., Mahin, S.A., Pister, K.S.(1988). _ behavior of concentrically ...
- Moghadam, H. A. , Estekanchi, H _ E.(1995).' On the ...
- Moghadam, H. A. , Estekanchi, H _ E.(1999).* Seismic behaviour ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- آنالیز احتممالاتی عملکرد قابهای کوتاه فولادی با مهاربندهم محوربراساس پارامترهای بارومقاومت(1390)
- بررسی رفتارلرزه ای مهاربند دروازه ای درترکیب با مهاربندکمانش ناپذیر(1393)
- پیش بینی عملکرد لرزه ای قاب مهاربندی خارج از مرکز مجهز به تیر پیوند قائم با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل دینامیکی و استاتیکی غیر خطی قاب های فولادی با مهاربند دروازه ای ،ضربدری و برون محور
- معرفی المانهای شکل پذیرمورد استفاده درمهاربندها برای سازه های فولادی
- راهکارهای مقاوم سازی و تثبیت خاک با بررسی ساختار خاک
- بررسی المان شکل پذیر در سازه های فولادی دارای مهاربند همگرا
- آنالیز پوش آور با تحلیل دینامیکی غیر خطی افزایشی (IDA)قاب پرتال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.