بررسی تأثیر الکترونیک شدن شهرها بر علم برنامه ریزی شهری و عملکرد برنامه ریزان شهری (اثبات ضرورت بازنگری در مأموریت برنامه ریزان شهری با تأکید بر کشور ایران)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 823
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFC01_036
تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1394
چکیده مقاله:
شهر الکترونیک واقعیت آینده ی شهرهای سنتی، با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و حاصل دنیای اطلاعات و موج سوم است. وارد شدن به این عصر، همراه با تحولاتی عظیم در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، کالبدی، محیط زیستی، سیاسی و مدیریتی می باشد. در چنینوضعیتی و با توجه به ماهیت برنامه ریزی شهری- که در تعامل با همه این ابعاد است- تحولاتی نیز در علم برنامه ریزی شهری و مأموریتش حادث خواهد شد. چه بسا این علم نیاز به بازنگری و بازتعریف داشته باشد و حتی مفهوم شهر نیز تغییر کند. پژوهش حاضر با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و مقایسه ای، به بررسی تعاریف، فرآیندها و حوزه مداخلات برنامه ریزی شهری از دیرباز تاکنون و مقایسه آن با شرایط آینده شهرها- با ورود به عصر اطلاعات و ارتباطات- پرداخته و ضرورت این بازنگری را به اثبات رسانده است. نوشتار پیش رو ماحصل پایان نامه ای با همین عنوان بوده و به صورت عام در مورد اثبات ضرورت بازنگری در مأموریت برنامه ریزان شهری در جهان و به طور خاص در خصوص وضعیت کنونی ایران، به انجام رسیده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه یزدانیان امیری
کارشناسی ارشد شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری- دانشگاه شهید بهشتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :