سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ICESCONF01_106
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 376
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهبردهای طراحی ساختمانها برای خرابی پیشرونده و پدافند غیرعامل
چکیده مقاله:
در عصر حاضر دانش پدافند غیرعامل به عنوان یکی ازجدیدترین علوم دفاعی مورد توجه محافل علمی و نظامی بوده و ازجمله موضوعاتی است که در سالهای اخیر در طرحها و برنامه های شهری مورد توجه قرار گرفته است. رعایت ملاحظاتدفاع غیرعامل درمعماری و شهرسازی بخصوص در بحث ساختمان ها و تأسیسات شهری تأثیر بسزایی در کاهشآسیب پذیری شهرها داشته و می تواند ضمن کاهش خسارات مالی و جانی، به افزایش آستانه مقاومت شهروندان در شرایط تهاجم و تسهیل در مدیریت بحران شهری بیانجامد از سوی دیگر در مباحث سازه ای پدافند غیرعامل، یکی از مهمترینمسائلی که مطرح می گردد بحث جلوگیری از خرابی پیشرونده است در سالهای اخیر با توجه به حوادث ناشی از فروریختنساختمان ها در اثر بمب گذاری، برخورد وسائل نقلیه، اتش سوزی و غیره در اکثر آیین نامه ها بر کنترل سازهها به منظور جلوگیری از خرابی پیش رونده تأکید شده است ولی برای اینگونه پیشامدها، نمی توان بارهای ناهنجار بر ساختمان را پیش بینی کرد و از سوی دیگر زمانی می توان سازه ای کارآمد در برابر خرابی پیش رونده داشت که از همان آغاز طراحی ها، با این دید پیش رفت بنابراین در این مقاله نکته هایی کلیدی برای طراحی و بهسازی سازه ها ارائه می شود تا با درنظر گرفتن بارهایی که یک سازه در بهره برداری می تواند با آن روبرو شود، سازه ای کارآمد در برابر خرابی پیش رونده طراحی شود.
کلیدواژه ها:
خرابي پيشرونده، پدافند غيرعامل، طراحي ساختمانها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/348135/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباس نیا، رضا و یوسف پوراوندری، ابوالفضل و جاویدان، محمدمهدی،1393،راهبردهای طراحی ساختمانها برای خرابی پیشرونده و پدافند غیرعامل،اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/348135
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، عباس نیا، رضا؛ ابوالفضل یوسف پوراوندری و محمدمهدی جاویدان)
برای بار دوم به بعد: (1393، عباس نیا؛ یوسف پوراوندری و جاویدان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و ارزیابی آیین نامه های موجود برای مقابله با خرابی پیشرونده در پدافند غیرعامل
- طراحی بر اساس عملکرد با استفاده از کنترل تغییرمکان
- تحلیل پایداری مخازن نفتی روزمینی مهار نشده در برابر بارگذاری انفجاری (مطالعه موردی مخزن نفتی در جنوب کشور
- بررسی اثرانفجاربرروی مخازن فولادی ذخیره سوخت
- راهبردهای پدافند غیرعامل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.