سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت کسب و کار
کد COI مقاله: NCBM02_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 369
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش صنایع دستی استان ایلام در توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی فرصتها و تهدیدها
چکیده مقاله:
کارآفرینی مفهومی است که تاکنون از دیدگاههای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و همه بر این باورند که کارآفرینی موتور محرکه توسعه اقتصادی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است.در صنایع دستی، ایجاد اشتغال در حوزه های مختلف دولتی و غیر دولتی می تواند مطرح گردد که از آن جمله می توان به ابعاد برنامه ریزی و سیاستگذاری، مدیریت، طراحی و اجرا و... اشاره کرد. صنایع دستی به علت مزایایی نظیر کار طلب بودن آن،سادگی تکنیک و عدم احتیاج به آموزش فنی وسیع و تأثیر فوق العاده آن در افزایش سطح اشتغال، بیش از هر فعالیت اقتصادی دیگر، زمینه برای توسعه و پیشرفت دارد. در این بین ارزش بالقوه صنایع دستی ایلام به عنوان جوهره فرهنگ مردمی به گونهای است که اگر این صنایع ساماندهی و تقویت شوند و سرمایهگذاری لازم در مورد تولید آنها صورت گیرد می تواند کمک شایانیبه توسعه اقتصادی کشور نماید. بررسی استعدادها و ظرفیتهای ایجاد اشتغال و توجه به فرصتهای کارآفرینانه در اقتصاد مناطق، یکی از مبرمترین وظایف دولت در شرایط کنونی است. این مسئله به ویژه در نواحی محروم و در عین حال بهرهمند ازتوان بالقوهی اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی از اولویت بیشتری برخوردار است. در این مقاله به نقش صنایع دستی در توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی استان ایلام خواهیم پرداخت و با توجه به تنوع محصول و حجم کم سرمایه گذاری مورد نیاز برای ایجاد و توسعه این صنایع، نقش آن را در ایجاد شغل در استان ایلام بررسی، و درنتیجه، راهکارهای مناسب برای توسعه این هنر- صنعت در این استان ارائه خواهیم کرد. تکنیک جمع آوری اطلاعات در این مقاله، اطلاعات آماری و کتابخانهای است.
کلیدواژه ها:
کارآفرینی 3 ، توسعه اقتصادی 4 ، صنایع دستی 5 ، اشتغالزایی 6 ، مدیریت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/347385/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایدی، محمد و خانزادی، محمدجواد،1393،نقش صنایع دستی استان ایلام در توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی فرصتها و تهدیدها،دومین همایش ملی مدیریت کسب و کار،همدان،،،https://civilica.com/doc/347385
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، ایدی، محمد؛ محمدجواد خانزادی)
برای بار دوم به بعد: (1393، ایدی؛ خانزادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش صنایع دستی در توسعه صنعت گردشگری و جذب توریست نمونه موردی استان ایلام
- Application of Artificial Neural Network and Hareland Model for Real-Time Prediction of Uniaxial Compressive Strength Using Mud Logging Data
- بررسی رابطه بین هوش معنوی و شکلگیری کارآفرینی در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام
- ارائه راهبردهای توسعه صادرات صنایع دستی جهت بهبود فضای کسب و کار مطالعه موردی : استان ایلام
- بررسی مشکلات اقتصادی کارگاه های تولید صنایع دستی برای حضور در بازارهای داخلی مطالعه موردی : استان ایلام
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ارائه خدمات نوین بر رفتار مشتریان (مورد مطالعه: بیمه میهن استان مازندران)
- بررسی نقش ابعاد کارآفرینی فرهنگی در توسعه صنعت توریسم (مورد مطالعه: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه)
- مروری بر الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی و استخراج شاخص های آنها
- بررسی تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان (مطالعه موردی: کارکنان بانک قرض الحسنه رسالت استان فارس)
- بررسی نقش تعدیلگر اخلاق کاری اسلامی در تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.