بررسی آسیب های به کار گیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در تربیت دینی در قرن بیست و یکم از دیدگاه متخصصان و کارشناسان تعلیم و تربیت اسلامی
محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 582
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASMJ01_0818
تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف شناسایی آسیب های تربیت دینی با توجه به استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در قرن بیست و یکم صورت گرفته است. این پژوهش یک پژوهش کیفی است که در آن از روش مصاحبه نیمه ساختار یافته برای گردآوری اطلاعات استفاده شده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که فناوری های اطلاعات و ارتباطات در بعد فردی، خانواده و اجتماع بر تربیت دینی و باورهای دینی افراد جامعه تأثیر می گذارد و باعث آسیب هایی از جمله موارد زیر می شود: زمینه سازی انحرافات اخلاقی، تغییر در نوع نگاه افراد به دین، نسبیت گرایی در حوزه دین و مسائل و باورهای دینی،کم رنگ شدن نقش والدین در خانواده و تربیت دینی فرزندان، کم رنگ شدن وجهه اجتماعی دین، ترویج و تبلیغ مسائل و موضوعات ضد دینی، تبدیل هویت های جمعی به هویت های فردی.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
کورش رستمی مسنی
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه خوارزمی تهران
عفت عباسی
عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی تهران
پریسا جاهد
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه شاهد تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :