تعیین حداقل جریان زیست محیطی رودخانه زهره با استفاده از روش اسماختین و مقایسه آن با روش های هیدرولوژیکی تنانت، منحنی تداوم جریان و جریان پایه آبزیان
محل انتشار: همایش ملی یافته های نوین در مهندسی عمران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,134
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIVNEW01_057
تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393
چکیده مقاله:
حفظ رژیم طبیعی جریان عامل اصلی در حفظ اکوسیستم رودخانه ها می باشد با این وجود فعالیت های انسانی از جمله ساخت سدها بالادست رودخانه ها، فعالیتهای صنعتی، کشاورزی و ... باعث تغییردر رژیم طبیعی جریان رودخانه ها شده است، حفظ رژیم طبیعی رودخانه ها در حفاظت از اکوسیستم های آبی امری ضروری است. از این رو تغییرات در رژیم های طبیعی جریان می تواند بسیاری از اینویژگیهای زیستگاه را تغییر دهد، و به پیوستگی اکوسیستم آسیب رساند. در این مطالعه با روش اسماختین با استفاده از نرم افزار GEFC9 حداقل جریان زیست محیطی رودخانه زهره استان کهگیلویه و بویراحمد محاسبه و با دیگر روش های هیدرولوژیکی مقایسه گردیده است نتایج نشان میدهد که در جریان های کمتری از9/6متر مکعب بر ثانیه رودخانه در وضعیت تخریب شده قرار داردبرای دست یابی به حداقل وضعیت زیست محیطی مطلوب نیاز به تداوم جریان به میزان15/5مترمکعب بر ثانیه است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محسن روشن قیاس
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
محمد صدقی اصل
استادیار گروه علوم خاک دانشگاه یاسوج
منصور پرویزی
استادیار گروه عمران، دانشگاه یاسوج
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :