ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران)
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 957
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GHOCHANFOOD03_512
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
چکیده مقاله:
یکی از چالشهای جدی در مدیریت صنایع غذایی ، عدم توجه به پارامتر های کیفیت غذایی است که علاوه بر تأثیر بر سلامت جسمی، تبعات اجتماعی و روانی نیز به همراه دارد ، از اینرو پایش پارامترهای غذایی و مقابله با ناامنی غذایی در جامعه لازم و ضروری به نظر می رسد . مطالعه حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر پارامترهای غذایی دانشگاهها پیش بینی وضعیت کیفیت ساختار غذایی دانشجویان در آینده به منظور شناسایی عواملی که دچار افت امنیت غذایی شده و ادامه تحصیل آنها با مشکل روبروخواهد شد ، می پردازد . در این تحقیق با استفاده از تکنیکهای داده کاوی وضعیت غذایی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته است . برای ساخت مدل نوین مورد نظر از تکنیک های مختلفی نظیر شبکه های عصبی، رگرسیون لجستیک و SVM استفاده گردیده است. عملکرد هر یک از مدلها، مورد بررسی قرار گرفته و نتایج بدست آمده با یکدیگر مقایسه گردیده اند. اعتبار سنجی انجام شده بر روی مدلها اثبات می کند که نتایج بدست آمده دقیق و قابل اعتماد بوده اند . با بکارگیری مدل بدست آمده ، مدیرانغذایی می توانند مشاوره های لازم را برای پیشگیری از رسیدن دانشجویان به وضعیت نا امن غذایی بکار گیرند. همچنین این مدلها می توانند به عنوان یک ابزار پشتیبان تصمیم گیری در سیستم های مدیریتی صنایع غذایی مورد بهره برداری قرار گرفته و نقش مهمی را در ارتقاء سطح امنیت غذایی داشته باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طیبه دلیر
کارشناس ارشد صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
مهدی قانعی اردکانی
کارشناسی ارشد کامپیوتر _ نرم افزار ، مدرس دانشگاه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :