مطالعه برهم کنش پپتید آنتی اکسیدان با آلبومین سرم خون انسانی توسط تکنیکهای طیف سنجی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 636

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BSCONF01_100

تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393

چکیده مقاله:

در این مطالعه تمایل و برهم کنش پپتید آنتی اکسیدان (a) با پروتئین سرم آلبومین انسانی توسط طیف سنجی نشری فلورسانس بررسی می شود . آلبومین سرم انسانی (HSA) فراوانترین پروتئین پلاسما است. به عنوان مهمترین جزء پروتئینی محلول در سیستم گردش خون، عملکردهای فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی زیادی دارد . 80% فشار اسمزی خون را فراهم می کند ، بیش از 60 % غلظت کل پلاسما را تشکیل می دهد و در نگهداری ph خون نقش عمده ای دارد . آلبومین سرم انسانی تمایل زیادی به باند شدن با مواد محلول خصوصاً داروها ، متابولیتها، اسیدهای چرب و یونهای فلزی دارد و همچنین نقش بسزایی در نقل و انتقال و جابجایی لیگاندهای اندوژن و اگزوژن موجود در خون ایفا می کند . آلبومین سرم انسانی توسط سلول های کبدی سنتز می شود. یک وسیله تشخیصی ضروری و یک عامل درمانی می باشد. اغلب به عنوان یک مدل پروتئینی برای مطالعات بیوفیزیکی و فیزیکوشیمیایی استفاده می شود و یک زمینه تحقیقاتی جالب در علوم زیستی، شیمی و پزشکی بالینی می باشد . در سالهای گذشته، مواد زیستی با فعالیتهای آنتی اکسیدانی، توجه محققان را به خود جلب کرده است. پپتیدهای فعال زیستی با فعالیت آنتی اکسیدانی گروهی از مواد زیستی اند که از هیدرولیز پروتئین منابع غذایی گوناگون بدست می آید مثل لبنیات،گوشت، سبوس و تخم مرغ. شناخت این پپتید برای کنترل فشارخون از طریق مکمل های غذایی بسیار ارزشمند می باشند . با افزودن غلظتهای پپتید آنتی اکسیدانت ؛شدت نشر فلورسانس HSA به تدریج کاهش یافته و یک بلوشیفت تدریجی نیز مشاهده می شود که این تغییرات نشان دهنده این است که تغییر کنفورماسیون در پروتیین HSA رخ داده و کمپلکس پروتیین_ پپتید تشکیل شده است.

کلیدواژه ها:

طیف سنجی فلورسانس ، آلبومین سرم خون انسانی ، آنتی اکسیدانت

نویسندگان

شیرین عرفانیان

ایران، مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دانشکده علوم پایه، گروه بیوشیمی وبیوفیزیک

محمدرضا صابری

ایران، مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشکده داروسازی، گروه شیمی دارویی

جمشیدخان چمنی

ایران، مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دانشکده علوم پایه، گروه بیوشیمی وبیوفیزیک

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • A.K. Shaw, S.K. Pal, "Spectroscopic studies on the effect of ...
  • F. Ding, W. Liv, X. Zhang, L.. Wu, L. Zhang, ...
  • H. Tanzadehpanah, A. Asoodeh, J. Chamani, "An antioxidant peptide derived ...
  • نمایش کامل مراجع