سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
کد COI مقاله: SMFE01_398
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 871
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فنی ، اجرایی و مدیریتی انواع شمعها در سازه های ساحلی بر اساس شرایط زمین شناسی و ژئوتکنیکی
چکیده مقاله:
شمعها در سازه های دریایی مانند اسکله ها و سکوهای نفتی به عنوان فنداسیون، تحمل کننده بارهای افقی و قائم ناشی از عوامل محیطی مانند موج، جریانهای دریایی، ضربه کشتی، زلزله و ... میباشند. استفاده از شمع به منظور انتقال بار به لایه های باربر زیرین در بسیاری از سازه های دریایی متداول است و در 25 سال اخیر تعداد زیادی سکوی ثابت متکی بر شمع در اعماق دریا نصب گردیده است. شمعها به عنوان عضو مستهلک کننده انرژی ضربه ناشی از پهلوگیری کشتی و نیروی موج و بالاخص نیروی ناشی از خواص غیرخطی موج در سکوهای دریایی استفاده میشوند. اشکال مختلف شمع از قبیل شمعهای استوانهای قائم و افقی، شمعهای پله ای و شمعهای مخروطی با توجه به عملکرد مورد انتظار، میتوانند در سازه های دریایی مورد استفاده قرار گیرند. در این تحقیق با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره و نظر گیری از خبرگان ،روش های مختلف شمع کوبی بررسی و رتبه بندی گردید و مزایا و معایب هر روش با توجه به شاخصهای رتبه بندی احصا شده از مطالعه،مورد تحقیق قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می دهدکه انتخاب نوع شمع در پروژه ها به پارامترهای : تجهیزات و امکانات ، عملکرد و دوام مصالح ، شرایط خاک محل ، نحوهاستقرار ، طول و عمق قرار گیری شمع ، عوامل ویژیگیهای بومی بستگی دارد . در پایان با استفاده از ر وش TAPSIS فازی وبه روش مصاحبه و پرسشنامه و تبدیل پارامترهای کیفی به شاخص های کمی اولویت های انتخاب بهینه نوع شمع مشخص می گردد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SMFE01_398 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/332725/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرشدی یکتا، عباسعلی و رفعتی، پرویز و امینی، نصرالله،1393،بررسی فنی ، اجرایی و مدیریتی انواع شمعها در سازه های ساحلی بر اساس شرایط زمین شناسی و ژئوتکنیکی،اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی،تهران،https://civilica.com/doc/332725
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، مرشدی یکتا، عباسعلی؛ پرویز رفعتی و نصرالله امینی)
برای بار دوم به بعد: (1393، مرشدی یکتا؛ رفعتی و امینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خواص مکانیکی لوله های فایبرگلاس GRP) و مقایسه چند جانبه آن با لوله های دیگر
- بررسی روش تراکم ضربه ای کوبشی در خاک ماسه ای مرطوب
- مراحل اجرای شمع های درجاریزدرخشکی و دریا
- اصول مقاوم سازی و اجرای پی سازه های دریایی
- مدلسازی عددی عملیات شمع کوبی ضربه ای و ارزیابی ارتعاشات زمین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد
- طراحی و تحلیل پایداری تونل های انحراف آب با روش های تجربی و عددی
- طرح مهار و دفع سیلاب پارس جنوبی در سایت اختر بازنگری فنی و اقتصادی طرح هندسی سدهای D۱ و D۲
- طرح مهار و دفع سیلاب منطقه ی پارس جنوبی
- بهبود عملکرد روش KNN در پیش بینی جریان ورودی به سد با استفاده از روش های هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.