سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی
کد COI مقاله: SMFE01_294
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 725
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه روشی جدید برای طراحی اولیه تونل های تحت فشار بدون پوشش
چکیده مقاله:
تونل های تحت فشار بدون پوشش برای اولین بار توسط نروژی ها در سنگ های سخت گرانیتی ابداع شدند که این مواد مصالح ایده آلی برای این نوع از سازه ها را تشکیل می دادند. با این حال افزایش تقاضا برای انرژی الکتریکی بر صنعت تحمیل کرده است تا بسیاری از پروژه ها را در شرایط زمین شناسی نه چندان مطلوب اجرا نماید یکی از مهمترین مسائل در طراحی اولیه و تونل های تحت فشار داشتن دانش کافی نسبت به مقدار تنش های برجا، روباره تونل و بررسی پدیده جکینگ هیدرولیکی می باشد. از مهمترین و پرکاربردترین روابط تجربی برای بررسی پدیده جکینگ هیدرولیکی رابطه نروژی و معیار دیر می باشد که هر کدام از روابط نامبرده برای شرایط خاصی ابداع شده اند و تاثیر پارامترهای مهم در وقوع پدیده جکینگ هیدرولیکی را نادیده گرفته اند. مطالعه حاضر منتج شده از تحقیقات جدید انجام شده برای بررسی پدیده جکینگ هیدرولیکی می باشد که در این تحقیقات تاثیر پارامترهای مختلف از جمله توزیع فضایی تنش مینیمم مورد نیاز ، انواع شکل های مختلف توپوگرافی به عنوان روباره تونل، خواص تغییر شکل پذیری توده سنگ، خواص مهم ناپیوستگی ها و شرایط مختلف نسبت روباره افقی به قائم توسط روش های عددی در نظر گرفته شده است و ضریبی در رابطه نروژی اعمال شده است همچنین شرایط خاص استفاده از معیار نروژی نیز تشریح گردیده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SMFE01_294 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/332621/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قبادی، بهنام و گشتاسبی، کامران،1393،ارائه روشی جدید برای طراحی اولیه تونل های تحت فشار بدون پوشش،اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی،تهران،https://civilica.com/doc/332621
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، قبادی، بهنام؛ کامران گشتاسبی)
برای بار دوم به بعد: (1393، قبادی؛ گشتاسبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- دی، هنام، بررسی پدیده جکینگ هیدرولیکی در تونلهای تحت فشار، ...
- Schleiss A.(2012). Waterway Systems for Hydropower Plants Challenges and tendencies ...
- Mota, I.M., Assis, A.P.D., 2010. ANALsE Dos _ PROJETO _ ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری تونل امیر کبیر
- تحلیل ناپایداری ساختاری و طراحی تمهیدات نگهداری برای تونل انحراف آب سد حاجیلرچای
- مقایسه مدول تغییر شکل بدستآمده از آزمایشهای برجای بارگذاری صفحه ای و دیلاتومتری
- تراوش و فشار آب منفذی در تونل ها و شفت های تحت فشار و وابستگی آن با تغییر شکل های پوشش و توده سنگ
- معرفی روش پایدارسازی گود با استفاده از دیوارهای دیافراگمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد
- طراحی و تحلیل پایداری تونل های انحراف آب با روش های تجربی و عددی
- طرح مهار و دفع سیلاب پارس جنوبی در سایت اختر بازنگری فنی و اقتصادی طرح هندسی سدهای D۱ و D۲
- طرح مهار و دفع سیلاب منطقه ی پارس جنوبی
- بهبود عملکرد روش KNN در پیش بینی جریان ورودی به سد با استفاده از روش های هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.