سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ضرایب مورد استفاده در روش مسیر جایگزین در تحلیل های مربوط به انهدام پیشرونده

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 789

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEASD01_113

تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393

چکیده مقاله بررسی ضرایب مورد استفاده در روش مسیر جایگزین در تحلیل های مربوط به انهدام پیشرونده

مبنای اصلی مراحل طراحی انهدامپیشرونده در هر دو آیین نامه ufc4-023-03 , gsa-2003 روش مسیر جایگزین میباشد که خود دارای روشهای مختلف تحلیل استاتیکی خطی و غیرخطی،و دینامیکی خطی و غیر خطی میباشد.ازبین روشهای تحلیل مذکر،روش دینامیکی غیرخطی نتایج به مراتب دقیقتری را نسبت به سایر روشها ارائه میدهد.به دلیل زمانبر و پرهزینه بودن روش دینامیکی غیرخطی، طراحان اغلب تمایل به استفاده از روشهای استاتیکی دارند که علاوه بر سادگی،نیازمند متغیرهای کمتری برای تحلیل میباشد.دربحث انهدام پیشرونده به عنوان یک رویداد غیرخطی و دینامیکی،ترکیب بارهای مورد استفاده در روشهای استاتیکی نیازمند اعمال ضرایبی برای در نظر گرفتن اثرات اینرسی و غیرخطی میباشند.تناقضاتی در روشهای موجود در دستورالعملهای مذکور در اعمال این ضرایب وجود دارد. این مقاله به بررسی این تناقضات میپردازد. تحقیقات نشان میدهد که ضرایب استفاده شده در دستورالعملها منجر به ارائه نتایج بیش از حد محافظه کارانه و غیر اقتصادی میشود که در نوشتار حاضر مورد بررسی و واکاوی قرار میگیرد

کلیدواژه های بررسی ضرایب مورد استفاده در روش مسیر جایگزین در تحلیل های مربوط به انهدام پیشرونده:

نویسندگان مقاله بررسی ضرایب مورد استفاده در روش مسیر جایگزین در تحلیل های مربوط به انهدام پیشرونده

رضا عباس نیا

دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

ابراهیم سولتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مهندسی زلزله دانشگاه علم و صنعت ایران

فواد مهاجری

دانشجوی دکتری مهندسی عمران مهندسی سازه دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
American Concrete Institute (ACI). (2005). "Building code re quirement sforstructural ...
ASCE. (2005). "Minimum design loads for buildings and other structures." ...
_ ASCE. (2006). "Prestandard and commentary for the seismic rehabilitation ...
Department of Defense (DoD). (2005). "Design of buildings to resist ...
progres sivecollapse. Unified Facilities Criteria (UFC) 4-023-03, Washington, DC _ ...
General Services Administration (GSA(2003). Progressive collapse analysisand design guidelines for ...
SAP 2000Computer software]. BerkeleyCA _ Computers and Structure, ...
McKay, A. (2008). "Altermate path method in progressive collapse analysis: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ضرایب مورد استفاده در روش مسیر جایگزین در تحلیل های مربوط به انهدام پیشرونده" توسط رضا عباس نیا، دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران ؛ ابراهیم سولتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مهندسی زلزله دانشگاه علم و صنعت ایران؛ فواد مهاجری، دانشجوی دکتری مهندسی عمران مهندسی سازه دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی عمران، معماری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انهدام پیشرونده ، روش مسیرجایگزین ، ضرایب افزایش بار ، طراحی ساختمان ها ، سازه های بتن مسلح ، سازه های فولادی هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 789 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مبنای اصلی مراحل طراحی انهدامپیشرونده در هر دو آیین نامه ufc4-023-03 , gsa-2003 روش مسیر جایگزین میباشد که خود دارای روشهای مختلف تحلیل استاتیکی خطی و غیرخطی،و دینامیکی خطی و غیر خطی میباشد.ازبین روشهای تحلیل مذکر،روش دینامیکی غیرخطی نتایج به مراتب دقیقتری را نسبت به سایر روشها ارائه میدهد.به دلیل زمانبر و پرهزینه بودن روش دینامیکی غیرخطی، طراحان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ضرایب مورد استفاده در روش مسیر جایگزین در تحلیل های مربوط به انهدام پیشرونده با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.