سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: TGES02_102
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 367
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تمایل به پرداخت برای توسعه برنامه های فرهنگی در نوار ساحلی:مطالعه موردی استان مازندران
چکیده مقاله:
سواحل مازندران هرساله میزبان خیل عظیمی ازمردم جهت گذران اوقات فراغت و تفریح آنهاست حضوری که باتوجه به کاستی های زیرساختی وفرهنگی موجود تفریحات را به سمت مسائل غیرفرهنگی دور ازاخلاق وقانون گریزی بردهاست درمطالعه حاضرتلاش شده است که تمایل به پرداخت برای توسعه فرهنگی عمومی درسواحل ازطریق مشخص نمودن تمایل به پرداخت گردشگران مناطق ساحلی مازندران بااستفاده ازتوزیع پرسشنامه براوردشود بنابراین 122 پرسشنامه درسطح ساحل مازندران توزیع شده است دراین مطالعه ازروش لاجیت ترتیبی استفاده شده است نتایج حاصل ازاین تحقیق نشان میدهد که گردشگران همواره تمایل به پرداخت مبلغی برای حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و نیز تمایل به پرداخت مبلغی برای گسترش برنامه های فرهنگی درساحل دارند این مسئله میتواند به مسئولین درجهت پرداخت به مقوله فرهنگ کمک شایانی نماید
کلیدواژه ها:
لاجیت ترتیبی ، سواحل مازندران ، آسیبهای فرهنگی گردشگری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/329265/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احسان فر، محمد حسین و اثنی عشری، ابوالقاسم و لاغری فیروزجائی، هادی و لاغری فیروزجائی، انسیه،1393،بررسی تمایل به پرداخت برای توسعه برنامه های فرهنگی در نوار ساحلی:مطالعه موردی استان مازندران،دومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/329265
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، احسان فر، محمد حسین؛ ابوالقاسم اثنی عشری و هادی لاغری فیروزجائی و انسیه لاغری فیروزجائی)
برای بار دوم به بعد: (1393، احسان فر؛ اثنی عشری و لاغری فیروزجائی و لاغری فیروزجائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل توانمندی ژتوپلتیکی تاثیر گذار در امنیت مرزی و توسعه پایدار،مطالعه موردی ایران و جمهوری آذربایجان با (تاکید بر استان گیلان)
- بررسی نقش ذینفعان در توسعه گردشگری ورزشی طبیعت محور در استان لرستان
- واكاوی تاثیرات گردشگری بر ارتقا كیفیت زندگی شهروندان (نمونه موردی:شهر تبریز)
- بررسی كاربری اراضی شهر خرم آباد
- بررسی گردشگری روستایی و توسعه پایدار گردشگری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.