افزایش ابراز فلاژلین نوترکیب درفرم محلول توسط چپرون شیمیایی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 942

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CIGS13_0742

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

چکیده مقاله:

فلاژل عامل حرکت در سالمونلاست که در کلونیزاسیون این باکتری نقش ایفا می کند . فلاژلین واحد ساختاری تشکیل دهنده فیلامنت فلاژلار است که به عنوان یاور واکسن مطرح می باشد. تولید فلاژلین سالمونلا اینتریتیدیس به صورت نوترکیب به دلیل حذفمیکروارگانیزم پاتوژن از فرایند تولید آن و ایمنی بالاتر فرایند تولید مورد توجه می باشد. اشرشیا کولی میزبانی مناسب برای ابراز پروتئینهای نوترکیب می باشد که مشکل اصلی آن تشکیل اینکلوژن بادی است. اینکلوژن بادی توده ای از پروتئین ها در فرم غیر فعال است کهبازیابی پروتئین ها از آن معمولا بازدهی پایینی دارد. نتایج تحقیقات قبلی نشان دهنده آن است که استفاده از چپرون های شیمیاییراهکاری مناسب برای افزایش تولید پروتئین نوترکیب در فرم محلول وفعال می باشد. هدف این پروژه تعیین روشی مناسب برای افزایش ابراز فلاژلین نوترکیب در فرم محلول آن است. برای این منظور در این پروژه ژن فلاژلینSalmonella enteritidis SGSC2475و دوایزوله ایرانی سالمونلا انتریتیدیس با استفاده از وکتورpET28aدر باکتریEscherichia coli BL21(DE3 کلون شد. به منظور ابراز ژن فلاژلین القای پروموتورT7با استفاده از ایزوپروپیل -بتا -دی-گالاکتوزیدIPTG با غلظت1mMانجام شد. آنالیز ابراز ژن و حلالیت پروتئین با استفاده ازSDS-PAGEو دانسیتومتری ژل رنگ شده با استفاده از کوماسی بریلینت بلوCBBصورت گرفت. برای بررسی تاثیر آرژنین بر حلالیت فلاژلین، غلظت های مختلف آرژنین در محیط کشت مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج تعیین توالی نشان دهنده یکسان بودن توالی ژن فلاژلین در سه سویه مورد آزمایش سالمونلا انتریتیدیس بوده است

نویسندگان

بهادر بختیاروند

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف

شیرین ترحم جو

عضو هیئت علمی بخش بیوتکنولوژی موسسه واکسن و سرم سازی رازی

سهیلا یغمایی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی و.نفت دانشگاه صنعتی شریف

مهرداد میرسعیدی

کارشناس بخش بیوتکنولوژی موسسه واکسن و سرم سازی رازی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Tarahomjoo S. 2013 Nov 26 Utilizing bacterial flagellins against infectious ...
  • Baneyx, F. 1999. Recombinant protein expression in Escherichik coli. Current ...
  • Yin, J., et al. 2007. Select what you need: a ...
  • Singh, S. M., et al. 2005. Solubilization and refolding of ...
  • Dower, W. J., et al. 1988. High efficiency transformation of ...
  • Ausubel, F. M., et al. 2002. Short protocols in Molecular ...
  • Tsumoto, K., et al. 2004. Role of argenin in protein ...
  • نمایش کامل مراجع