سال انتشار: 1367
محل انتشار: اولین کنگره ملی خوردگی ایران
کد COI مقاله: INCC01_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,320
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی
چکیده مقاله:
شناخت مکانیزم پدیده های مربوط به خوردگی کمک شایانی به ارتقاء دانش فنی و تئوریک خوردگی نموده و راهگاهی اساسی در دستیابی به روشهایی جهت کاهش و توقف این پدیده است.
بررسی های الکتروشیمیایی واکنش های مربوط به خوردگی روشهای سریع و قابل قبولی جهت این مطالعه بوده و محقق توانسته اند بدین وسیله رفتارها و جنبه های مختلف پدیده را بیان نمایند.
در این مقاله مطالعات الکتروشیمیایی مبنی بر Ac-Impedance و Dc-polarization بر روی یک نمونه فولاد کم کربن 1010 انجام و رفتار آندیک وکاتدیک این فلز در یک محیط آبی صنعتی شبیه آب برج خنک کننده و در مجاورت برخی از مواد کند کننده خوردگی بررسی گردیده است.
در جهت یافتن مکانیزم تاثیر ماده کند کننده خوردگی اثر آن بر هر یک از واکنشهای آندیکو و کاتدیک بطور مجزا و از طریق استفاده از تاثیرات هیدرودینامیک بوسیله الکترودیسک گردان Rotating – Disk – Electrode آزمایش شده است.
طی آزمایش انجام شده، مقدار جریان (Limiting – current) با مقدار تئوریک آن که ازمقاله Levitch محاسبه گردیده و پس از اطمینان از تطابق شرایط آزمایش ها، تاثیرات مولیبدات سدیم به عنوان یک ماده کند کننده خوردگی بر واگنشهای الکتروشیمیایی فولاد مطالعه و چنین نتیجه گرفته شد که مولیبدات به عنوان یک ماده کند کنده آند یک شناخته می شود و بر روی واکنشهای احیا موثر نیست.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا INCC01_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/32833/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صارمی، محسن،1367،بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی،اولین کنگره ملی خوردگی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/32833
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1367، صارمی، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1367، صارمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سنتز شیشه- سرامیک سراویتال به روش واکنش در حالتجامد از شیشه ضایعاتی اکسیدکلسیم اکسیدسدیم و ارزیابی زیست فعالی آن
- ارزیابی عملکرد شرکت خودرو سازی با رویکرد ترکیبی AHP, BSC و TOPSIS
- Using Nanoparticle Coating in Dedicated Digital Image Correlation for Mixed-Mode CTOD Calculation and Crack Growth Estimation
- تاثیر اعمال استراتژی حفاظت از محیط زیست دولت بر قیمت محصولات سبز و غیرسبز، در زنجیره تامین ترکیبی
- یکپارچه سازی برنامه ریزی تولید، نگهداری-تعمیرات و کنترل کیفیت برای سیستم چند جزئی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.