سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیق و توسعه در هزاره سوم
کد COI مقاله: RDTM01_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,458
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مضامین مشترک سیاسی و اجتماعی در اشعار ابوالقاسم لاهوتی و فرخی یزدی
چکیده مقاله:
توجه به مسائل انسانی و اجتماعی، یکی از ویژگی های شاعر متعهد امروز است که سعی دارد با ابزار شعر، عنصر آگاهی را درمخاطب بالا ببرد و او را از مسائل سیاسی و اجتماعی پیرامونش باخبر سازد. شاعر امروز، نمی تواند از جامعه ی خود برکنار و نسبتبه سیاست های اجرایی محیط خود بی تفاوت باشد. او باید در بطن جامعه ی خود حضور داشته باشد و به عنوان یک هنرمند متعهد، ارزش های انسانی را در شعر خود گوشزد کند. دو تن از شاعران متعهد و بزرگ معاصر ایران که آیینه ی تمام نمای مسائل سیاسی و اجتماعی روزگار خود بوده اند، ابوالقاسم لاهوتی و فرخی یزدی می باشند. اینان شاعران مبارز و متعهد ایران هستند که موضوعاتاشعارشان حول دو محور اساسی مسائل اجتماعی و سیاسی می گردد . دغدغه های اصلی این دو شاعر مبارز را می توان در مشروطه خواهی، حمایت از مجلس، دلبستگی و نگرانی نسبت به سرنوشت وطن خویش ایران، ستایش آزادی و انقلاب ، مبارزه با استبداد و زورگویی، دفاع از طبقات رنجبر و ستمکش، دفاع از افکار سوسیالیستی شوروی و رهبران آن یعنی لنین و است الین و بهکارگیری نمادهای سوسیالیستی-کمونیستی شوروی همچون داس و چکش و رنگ سرخ در اشعارشان خلاصه کرد . در این پایان نامه تلاش خواهد شد تا با بررسی مضامین مشترک سیاسی و اجتماعی در اشعار ابوالقاسم لاهوتی و فرخی یزدی، به عمق دیدگاه ها و اندیشه های این دو شاعر در اشعارشان دست یابیم.
کلیدواژه ها:
ابوالقاسم لاهوتي، فرخي يزدي، شعر مشروطه، شعر سياسي، شعر اجتماعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/327188/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاضلی، احسان و تسلیمی، صفا،1393،بررسی مضامین مشترک سیاسی و اجتماعی در اشعار ابوالقاسم لاهوتی و فرخی یزدی،اولین کنفرانس ملی تحقیق و توسعه در هزاره سوم،علی آباد،،،https://civilica.com/doc/327188
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، فاضلی، احسان؛ صفا تسلیمی)
برای بار دوم به بعد: (1393، فاضلی؛ تسلیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگاه در سفرنامه ها و ادبیات سفر
- آداب، رسوم و فرهنگ ایرانی در داستانهای محمود دولت آبادی
- آداب و رسوم «تولد» و «ازواج» رایج در کرمانشاه بر طبق داستان های علی اشرف درویشیان
- انقلاب مشروطه و مروری بر روزنامه ها و مطبوعات در آن دوره
- بررسی کتاب دو سفرنامه از جنوب ایران در سال های 1256و1307 ه ق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.