سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

باززایی درون شیشه ای اسفناج

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 677

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCPDA01_2509

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله باززایی درون شیشه ای اسفناج

اسفناج یک سبزی زراعی مهم از دوپایه ها می باشد. بیماری هایی که گیاه اسفناج را تهدید می کند بسیار زیاد می باشد.انتقال ژن هایی به منظور مقاومت گیاه اسفناج به بیماری ها برای تولید اقتصادی اسفناج مهم می باشد. اولین مرحله برایاین منظور، اپتیمایز کردن کشت بافت گیاه اسفناج است، به همین دلیل به دست آوردن ریزنمونه و محیط کشت مناسببرای کشت بافت اسفناج مهم می باشد. برای این منظور از دو محیط کشت و سه ریزنمونه استفاده شد. ریزنمونه هایاستفاده شده در این آزمایش ریشه چه، هیپوکوتیل و کوتیلدون می باشد. در محیط اول بذرها پس از ضدعفونی در محیط 1/2MS حاوی 10g/l ساکارز، 100mg/l میواینوزیتول، 0.4mg/l تیامین، 0.5mg/l پیریدوکسین، 0.5mg/l نیکوتینیک اسید، 10μmNAA و (0.1μmGA(3 و 7g/l آگار و pH:5.6 کشت شد. ریزنمونه ها به منظور تولید کالوس به همین محیط منتقل شدند. بعد از تولید کالوس ریزنمونه ها به منظور باززایی به محیط بالا حاوی 20g/l ساکارز و فاقد تنظیم کننده های رشد منتقل شدند.

نویسندگان مقاله باززایی درون شیشه ای اسفناج

معصومه فلاح زیارانی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) قزوین

رحیم حداد

دانشیار دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) قزوین

قاسمعلی گروسی

دانشیار دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) قزوین

مختار جلالی جواران

استادیار دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Roodbar Shojaei, T., Salari, V., Ramazan, D., Ehyaei, M., Gharechahi, ...
Kondo, K., Nadamitus, S., Tanaka, R., Tanji, K., (1991). Micro ...
Komai, F., Okuse, I., Harada, T., (1996). Somatic embryogenesis and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "باززایی درون شیشه ای اسفناج" توسط معصومه فلاح زیارانی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) قزوین؛ رحیم حداد، دانشیار دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) قزوین؛ قاسمعلی گروسی، دانشیار دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) قزوین؛ مختار جلالی جواران، استادیار دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 677 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اسفناج یک سبزی زراعی مهم از دوپایه ها می باشد. بیماری هایی که گیاه اسفناج را تهدید می کند بسیار زیاد می باشد.انتقال ژن هایی به منظور مقاومت گیاه اسفناج به بیماری ها برای تولید اقتصادی اسفناج مهم می باشد. اولین مرحله برایاین منظور، اپتیمایز کردن کشت بافت گیاه اسفناج است، به همین دلیل به دست آوردن ریزنمونه و محیط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله باززایی درون شیشه ای اسفناج با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.