نقش دانشکده ها و مؤسسات آموزش عالی کشاورزی در توسعه فرهنگ کار آفرینی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 452

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCPDA01_2398

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله:

در عصر حاضر، کار آفرینی به عنوان پدیدهای نوین در اقتصاد، نقش مؤثری در پیشرفت کشورهای توسعه یافته داشته است.با توجه به افزایش پنج برابری تعداد دانشجویان در دهه اخیر، نرخ بیکاری بیست و چهار ممیز هشت درصدی فارغالتحصیلان کشاورزی و اشباع شدن مشاغل فعلی ضرورت کار آفرینی در بخش کشاورزی بیش از پیش مشخص می گردد.در این مقاله چالشها ،فرصتها و تمامی ابعادی که پیش روی دانشکده های کشاورزی در راستای پرورش نیروی خلاق وکارآفرین قرار دارد، از دیدگاه اعضای هیأت علمی گروه کشاورزی دانشگاه پیام نور استان مازندران مورد بررسی قرار میگیرد. در راستای رسیدن به این هدف، این مقاله از روشهای کتابخانه ای و میدانی( مشاهده و مصاحبه) برای پاسخ بهسؤالات تحقیق استفاده میکند. با توجه به نتایج حاصله از مطالعات و مشاهدات؛ عدم ارتباط مناسب بین بخشصنعت,کشاورزان با تجربه و دانشگاه، تأکید بیش از حد بر مباحث تئوری، عدم توجه به آموزش مهارت و آموزشهای عملی،عدم توجه به روش آموزشی مبتنی برتفکر خلاق و تأکید بر ارزشیابی کمی (توجه بیش اندازه بر نمره بدون توجه بهارزشیابی کیفی) از اساسی ترین چالشهای پیش روی توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشکده ها و موسسات اموزش عالیکشاورزی می باشند. به طور کلی یافتههای حاصل از تحقیق نشان داد که توجه ب ه تفکر خلاق، آموزش مهارت وآموزشهای عملی، تلاش برای برقراری ارتباط مناسب با بخش صنعت و کشاورزی و استفاده از تجارب کشاورزان در کناراساتید، و تأکید بر ارزشیابی کیفی به ترتیب مهمترین فرصتهای پیش روی دانشکده ها و موسسات اموزش عالی کشاورزیدر راستای توسعه فرهنگ کارآفرینی و افزایش فرصتهای اشتغال در جامعه می باشند.

نویسندگان

عبدالله عابدی پریجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی- توسعه روستایی دانشگاه گیلان

علی احمدی فیروزجائی

عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه پیام نور مازندران

محمد رنجکش

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی - توسعه روستایی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • -احمدپورداریانی، محمود (379 1). کارآفرینی (تعاریف، نظریا ت _ لگوها) ...
  • _ کورا تکو، دانلداف؛هاجتس، ریچا رد _ م (383 1).نگرشی ...
  • - مقیمی، سید محمد (1383). کارآفرینی در نهادهای جامعه مدنی. ...
  • - مکنون، رضا(1380). راهبردهای آموزش عالی، اشتغال و توسعه کشور. ...
  • - ناندان، اچ (1386). مبانی کارآفرینی.(اعظم شجاع صفت؛ عاطفه واثقی، ...
  • نمایش کامل مراجع