سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس علوم و فناوری نانو
کد COI مقاله: NANOG01_105
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 731
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر آلاییدگی مس بر روی خواص ساختاری و مغناطیسی نانو ذرات فریت منگنز تهیه شده به روش همرسوبی
چکیده مقاله:
دراین کار پژوهشی نانوذرات فریتت منگنزآلاییده با مس (Mn1-xCu xFe2O4 , x= 0, 0.1) به روش همرسویی تهیه شدند نمونه آلاییده در دمای 700 درجه سانتیگراد درحضور اکسیژن پخت داده شد. برسی پراش پرتو ایکس (XRD) نشان داد که نمونه ها دارای ساختار اسپینل می باشند. تاثیر آلایش مس و پخت روی ساختار ، اندازه کریستال و خواص مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفت. اندازه بلورک به دست آمده از 43nm به 26nm با آلایش مس کاهش یافت. از روش ویلیامسون - هال اندازه بلورک ها و کرنش شبکه محاسبه شد. برای تایید و تشخیص پیوند شیمیایی موجود از آنالیز تبدیل فوریه فروسرخ (FTIR) استفاده شد. خ.اص مغناطیسی نمونه ها در دمای اتاق با استفاده از مغناطش سنج ارتعاشی (VSM) مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی های خواص مغناطیسی نشان دادند که نمونه خالص دارای بیشترین مغناطش اشباع و کمترین وادارندگی (Ms= 40 emu/g, Hc= 42 Oe) می باشد که به دلیل ساختار اسپینل تک فاز و اندازه ذرات می باشد. کاهش مقدار Ms با آلایش مس ممکن است به علت تفاوت در گشتاورهای مغناطیسی یون های Cu(2+) و Fe (3+) و کاهش اندازه ذرات باشد.
کلیدواژه ها:
فريت هاي اسپينلي، همرسويي، خواص مغناطيسي ، پراش پرتو ايكس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/321417/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خالقی، مجتبی و مرادمرد سوقه، هانیه و فرجامی شایسته، صابر،1393،بررسی اثر آلاییدگی مس بر روی خواص ساختاری و مغناطیسی نانو ذرات فریت منگنز تهیه شده به روش همرسوبی،کنفرانس علوم و فناوری نانو،گرگان،،،https://civilica.com/doc/321417
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، خالقی، مجتبی؛ هانیه مرادمرد سوقه و صابر فرجامی شایسته)
برای بار دوم به بعد: (1393، خالقی؛ مرادمرد سوقه و فرجامی شایسته)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ژنراتور توربین بادی ابررسانای دمای بالا
- تهیه پودر نانومتری فریت منگنز از روش هم رسوبی
- مدل الکتریکی مقره آلوده و آنالیز فاصله خزشی قوس الکتریکی با گذشت زمان و تأثیر دما
- سنتز نانو ذرات فریت روی حاوی کبالت و بررسی خواص مغناطیسی
- اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.