سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس علوم و فناوری نانو
کد COI مقاله: NANOG01_043
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 429
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز و شناسایی نانوکامپوزیت پلی یورتان _کربن نانوتیوب با استفاده از پلیمریزاسیون کنترل شده رادیکالی
چکیده مقاله:
دراین کار پژوهشی دو نانوکامپوزیت پلی یورتان پلی استایرن/ نانوتیوب (MWCNT-PU-PSt) و پلی یورتان پلی استایرن پلی متیل متاکریلات / نانوتیوب (MWCNT-PU-PSt-Pmma) توسط تکنیک های پلیمریزاسیون رادیکالی کنترل شده (CRP) که شامل پلیمریزاسیون رادیکالی انتقال اتم (ATRP) می باشد، سنتز شده است. این مواد دارای خواص بهبودیافته درمقایسه با پلیمرهای خالص هستند. حضورنانولوله ها در پلیمرها می تواند خواص ترمودینامیکی، نوری، الکتریکی، مکانیکی وحرارتی پلیمرها را تغییر بدهد. در این روش ابتدا کوپلیمر و ترپلیمر مربوطه سنتز شد و سپس با استفاده از روش ATRP برروی نانولوله های کربنی گرافت گردید. در ابتدا یک الکل حاوی پیوند دوگانه ( 9 -دکن 1 -ال) را به پلی یورتان اضافه کردیم تا ماکروآغازگر اولیه سنتز شود. سپس ماکروآغازگر در حلال DMF ودر حضور آزوبیس ایزوبوتیرونیتریل (AIBN) به پلی استایرن اضافه شد تا کوپلیمر PU-PSt سنتز شود. سپس اقدام به برم دار کردن کوپلیمر PU-PSt با استفاده از N -برموسو کسینیمید (NBS) در حضور تتراکلرید کربن (CCl4) به عنوان حلال کردیم. کوپلیمر برم دارشده PU-PSt-Br تحت شرایط ATRP در حضور برمید مس و بی پریدین به متیل متاکریلات اضافه شد تا تریپ لیمرPU-PSt-Pmma سنتز شود. هر یک از این مراحل توسط طیف سنجی FT-IR و HNMR مورد بررسی قرار گرفت و انجام موفقیت آمیز واکنشها به اثبات رسید. در نهایت کوپلیمر و ترپلیمر سنتز شده تحت شرایط ATRP به نانولوله های کربنی گرافت شد. حضور لایه پلیمری ایجاد شده در سطح نانوتیوبها توسط میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) و میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM) اثبات گردید. همچنین توسط نمودار گرما وزن سنجی نشان داده که پلیمرهای اتصال یافته به سطح نانوتیوبها دارای مقاومت حرارتی بیشتری نسبت به پلیمر خالص می باشد.
کلیدواژه ها:
نانو كامپوزيت، پلي يورتان، پلي استايرن، پلي متيل متاكريلات، كربن نانوتيوب، پليمريزاسيون راديكالي انتقال اتم (ATRP)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/321355/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حبیبی اقدم، مرتضی و عباسیان، مجتبی،1393،سنتز و شناسایی نانوکامپوزیت پلی یورتان _کربن نانوتیوب با استفاده از پلیمریزاسیون کنترل شده رادیکالی،کنفرانس علوم و فناوری نانو،گرگان،،،https://civilica.com/doc/321355
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حبیبی اقدم، مرتضی؛ مجتبی عباسیان)
برای بار دوم به بعد: (1393، حبیبی اقدم؛ عباسیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.