سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: IAUCCWP02_142
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 364
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر عوامل محیطی بر ترکیب پوشش گیاهی رویشگاه زربین (مطالعه موردی: رویشگاه زربین- حسن آباد)
چکیده مقاله:
این مطالعه با هدف تعیین گروه گونه های اکولوژیک و ارتباط آن با شرایط محیطی و رویشگاهی می باشد. پژوهش در منطقه ای با مساجت 280 در ذخیرگاه زربین حسن آباد صورت گرفت. مطالعه پوشش گیاهی منطقه بر اساس مکتب براون- بلانکه معروف به روش رولوه و به صورت انتخابی در هر جایی از عرصه که ترکیب پوشش گیاهی تغییر نموده انجام گردید که در مجموع 80 رولوه برداشت شده که مساحت رولوه ها 100 متر مربع در نظر گرفته شد. برای طبقه بندی و تحلیل گروه گونه های اکولوژیک ار نرم افزار Pc-Order For Win ver4.17 استفاده گردید که آنالیزهای انجام گرفته عبارتند از CCA TWINSPAN که بر اساس این آنالیزها پس از حذف رولوه های پرت تعداد 66 رولوه مورد انالیز نهایی قرار گرفت. بر این اساس چهار گروه گونه اکولوژیکی در منطقه مورد مطالعه تشخیص داده شد که با توجه به قرابت گونه ها تفکیک گروه های اکولوژیک منوط به یک یا دو گونه شده است که این موضوع در مورد رابطه گروه ها با شرایط محیطی صدق می کند.
کلیدواژه ها:
گروه گونه هاي اكولوژيك، براون بلانكه، رولوه، ذخيرگاه، حسن آباد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/321302/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسحاق نیموری، مجید و کاطم نژاد، فرید و صیدی نژاد، هومین،1393،تاثیر عوامل محیطی بر ترکیب پوشش گیاهی رویشگاه زربین (مطالعه موردی: رویشگاه زربین- حسن آباد)،دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ،چالوس،،،https://civilica.com/doc/321302
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، اسحاق نیموری، مجید؛ فرید کاطم نژاد و هومین صیدی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1393، اسحاق نیموری؛ کاطم نژاد و صیدی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه کاربرد شاخصهای مختلف گیاهی جهت تهیه نقشه درصد تاج پوشش گیاهی مناطق خشکو نیمه خشک با استفاده از داده های ماهواره (پناهگاه حیات وحش موته)
- پهنه بندی فرسایش خندقی بااستفاده ازمدل سلسله مراتبی درحوضه آبریز کال آجی شهرستان کلاله
- ارزیابی رونذ تغییرات اکوژئومورفولوژیک تالاب آلاگل با استفاده ازسنجش از دور
- اهمیت مطالعات ژئومورفولوژی دربرنامه ریزی محیطی در راستای دست یابی به توسعه پایدار (مطالعه موردی:شهر سرخنکلاته)
- بررسی تراکم تاج پوشش و تیپ های گیاهی در جنگل های حوضه آبخیز کرخنگان یزد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تجزیه و تحلیل میکروبی هیدروکربن های نفتی در محیط زیست
- بررسی اصلاح سازی ساختار قیر با استفاده از روغن های ضایعاتی موتور و ذرات پلاستیک
- بررسی اثرات زیست محیطی بازیافت گوگرد اصلاح شده درمخلوط های آسفالتی
- بررسی خصوصیات تجربی رفتارهای ویسکوالاستیک مخلوط آسفالت و قیر اصلاح شده با استفاده Nano-TiO2 / CaCO3
- Numerical Investigation on the Effect of Flow Parameters in CO2 Capturing Using Aqueous MEA Absorbent in HFMC Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.