سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: IAUCCWP02_126
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,643
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله وضعیت و اهمیت بازیافت کاغذ در ایران و جهان
چکیده مقاله:
برای تولید هر تن کاغذ باید 17 اصله درخت را قطع کنیم که هر درخت به طور متوسط قادر است سالانه 6 کیلوگرم دی اکسید کربن را به اکسیژن تبدیل کند ولی با استفاده از بازیافت کاغذ، نیاز به قطع درخت در حدود یک چهارم کاهش می یابد. علاوه بر این در فرایند تولید کاغذ از الیاف گیاهی درختان ، 400 هزار لیتر آب و 4 هزار کیلووات برق، مصرف می شود. بنابراین تولید یک تن کاغذ بکر، هزینه هی زیست محیطی و اقتصادی زیادی دارد و مصرف درست و بهینه آن در گام نخست و استفاده مجدد از آن در گام بعد ضرورت تام می یابد. بازیافت در مفهوم رایج آن در مدیریت مواد زائد به معنی استفاده مجدد از مواد دور ریختنی پس از اعمال بازیافت دارند. کاغذ به عنوان یکی از محصولات طبیعت سرسبز و جنگل های طبیعی و انسان کاشت امروزه سهم زیادی از کیسه های زباله خانگی و مراکز اداری و تجاری را به خود اختصاص می دهد و یکی از اقلام با ارزش مواد زائد جامد است که «سلطان زائدات» لقب گرفته است بازیافت این ماده ارزشمند و استفاده مجدد از آن در برخی مصارف خاص نه تنها از قطع درختان هزینه های تبدیل الیاف گیاهی به کاغذ و سایر هزینه های تولید آن می کاهد بلکه اط نظر اقتصادی نیز به دلیل سودآوری و تولید اشتغال از اهمیت خاصی برخوردار است. اهمیت بازیافت کاغذ را می توان به طور کلی از دو منظر «ضرورت بازیابی کاغذهای باطله» و «کمک به حفظ محیط زیست و منافع اقتصادی حاصل از آن» مورد بررسی قرار داد. امروزه مواد سلولزی از قبیل کاغذ و مقوا درصد نسبتا زیادی از ضایعات و زباله شهری را تشکیل می دهند به طور متوسط 30 درصد زباله های شهری شامل مقوا، کاغذ و پلاستیک می باشد که به عنوان زباله خشک مطرح است 12 درصد از این مقدار به کاغذ اختصاص دارد از نظر زیست محیطی بازیافت کاغذ موجب کاهش وابستگی به کاغذهای بکر و در نهایت کاهش قطع درختان و بالا رفتن فرصت تجدید حیات عرصه های جنگلی عریان شده می شود. یکی از نتایج مصرف دوباره کاغذهای باطله کاستن از فشار وارده بر طبیعت است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IAUCCWP02_126 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/321286/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قلندری، الناز و محمدلو، علیرضا و دهقانی فیروزآبادی، محمدرضا،1393،وضعیت و اهمیت بازیافت کاغذ در ایران و جهان،دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ،چالوس،https://civilica.com/doc/321286
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، قلندری، الناز؛ علیرضا محمدلو و محمدرضا دهقانی فیروزآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1393، قلندری؛ محمدلو و دهقانی فیروزآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ارسطو.، سعید 1374 .مبانی اقتصادی- علمی اداره جنگل، ناشر دانشگاه ...
- شهریاری.، قربان1388. خسارات سالانه به محیط زیست، روزنامه جام جم ...
- مجنونیانم، ه. 1387.راهبردها و معاهدات جهانی حفاظت از طبیعت و ...
- نظیری، ج.138.در ترجمه بازیافت کاغذ، جودیت، ک. (مولف). تهران. شرک ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- مقدمه ای برموادشیمیایی مورداستفاده دربازیافت کاغذوارزیابی زیست محیطی استفاده ازآنها(1393)
- بررسی عملکرد مواد شیمیایی مورد استفاده در صنعت بازیافت کاغذ(1393)
- بررسی اثرات مثبت و منفی بازیافت کاغذ بر روی محیط زیست(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی منابع طبیعی و توجه به مسایل زیست محیطی در جهت ارتقا و حفظ کیفیت محیطی درپارک کوهستانی 580 هکتاری دراک شیراز
- حذف نیترات از فاضلاب با استفاده از روش انعقاد الکتریکی:مدلسازی به کمک روش رویه پاسخ ( RSM )
- مطالعه مروری: پارامترهای موثردرحذف آلاینده هابه کمک روش انعقادالکتریکی
- ساماندهی و مدیریت پسماند تولیدی در پارکها و فضاهای سبز شهری
- بازیافت کاغذ
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.