توسعه پایدار در علوم تربیتی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF01_712
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 713
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش
استاد یار دانشگاه پیام نور واحد همدان
چکیده
یکی از موضوعات اساسی و کلیدی که در چند دهه اخیر در حوزه علوم اجتماعی مطرح و از گستردگی و اهمیت قابل ملاحظه ای برخوردار شده بحث توسعه است به لحاظ همین گستردگی و اهمیت پردامنه این موضوع مفهوم توسعه توجه اندیشمندان رشته های مختلف علوم اجتماعی و تربیتی را به خود جلب نموده و با گذشت زمان و گسترش و تخصصی شدن حوزه های مختلف علوم ،یک دانش میان رشته ای شده است. مبحث توسعه با رشد و توسعه اقتصادی در دو قرن گذشته ، مخاطرات زیست محیطی فراوانی را بر طبیعت و اخیرا برتعلیم و تربیت افراد جامعه انسانی تحمیل نموده و تردیدهای جدی در هزینه ها و موهبت های توسعه بوجود آورده که اینچالشها ، ناپایداری برنامه های توسعه را تداعی نموده و ضرورت تعمیق مفهوم توسعه پایدار را در بطن مطالعات برنامه های مختلف اجتماعی ، تربیتی و صنعتی متبلور نموده است. در این مقاله سعی می شود که با ارائه تعریف مختصری از مفهوم توسعه و توسعه پایدار نظریه های مختلف در ارتباط با بحث توسعه پایدار مخصوصا در علوم تربیتی و فرصت و اهمیت این مبحث مطالبی گردآوری و در غالب یک تحقیق کیفی ارائه گردد.کلیدواژه ها
توسعه ، توسعه پایدار ، توسعه پایدار در علوم تربیتیمقالات مرتبط جدید
- نقش روان درمانی در پیشگیری از تکرار جرم اطفال و نوجوانان
- بررسی رابطه استرس ادراک شده با کیفیت زندگی و سلامت روان شناختی معلمان ابتدایی شهرستان گوگان
- اثربخشی رفتار درمانی دیالکتیکی(DBT) برتاب آوری و بهزیستی روانشناختی مادران دارای فرزند مبتلا به اختلال طیف اتیسم
- اثربخشی قصه درمانی بر کاهش مشکلات رفتاری دانش آموزان دارای اختلال نوشتن
- تاثیر میزان عزت نفس و اضطراب اجتماعی بر کمرویی دانش آموزان پسر آیناز یزدان پناه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.