سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ECONF02_085
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 511
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فلزات سنگین و تأثیر بر پرندگان
چکیده مقاله:
امروزه به علت رشد صنعتی اکثر کارخانه ها، نیروگاهها و پالایشگاه ها با آب سروکار دارند نتیجه آن آلودگی آبهاست. به همین خاطر باید نسبت به سیستم های آبی، انواع منابع آلوده کننده، اثرات آلودگی، روش های دفع آلودگی و روش های پیشگیری از آلودگی اطلاعات کافی داشته باشیم. آلودگی اب توسط فلزات سنگین باعث به خطر افتادن حیات گونه های دریایی می شود و شرایط محیطی نامطلوبی برای رشد و نمو آنها فراهم میکند که عواقب وخیمی در آینده در پی خواهد داشت. هدف از این تحقیق بررسی مطالعات انجام شده در رابطه با فلزات سنگین و میزان تجمع این فلزات بر اعضای مختلف پرندگان در زیستگاه های مختلف با توجه به رژیم غذایی خاص هر جاندار می باشد. در این راستا به دلیل اهمیت بالای پرندگان و نقش اکولوژیکی آنها در طبیعت و حساس بودن این جانداران در این تحقیق مورد مطالعه قرار داده شده اند. روش مورد استفاده در این تحقیق روش جمع آوری اطلاعات و ابزار مورد استفاده در این تحقیق شامل بررسی کتابخانه ای و اسنادی و مطالعات انجام شده در این زمینه می باشد. نتایج حاکی از آن است که این جانداران بر اساس رژیم غذایی و نوع زیستگاهشان و دربرخی موارد جنسیت و سن بلوغ میزان تجمع فلزات در آن ها دارای نوسانات متفاوتی است.
کلیدواژه ها:
پرندگان، فلزات سنگين، نقش اكولوژيكي، تجمع فلزات سنگين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/320071/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورخباز، حمید رضا و زیدی، امیر و یوسف نیا، حسین و اسلامی، مسعود،1393،فلزات سنگین و تأثیر بر پرندگان،دومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/320071
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، پورخباز، حمید رضا؛ امیر زیدی و حسین یوسف نیا و مسعود اسلامی)
برای بار دوم به بعد: (1393، پورخباز؛ زیدی و یوسف نیا و اسلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کاربرد نانو جاذب ها در پاکسازی آلاینده های زیست محیطی
- ارزیابی ریسک سلامت انسان در مواجهه با ذرات معلق سیلیس در صنعت شیشه سازی
- اهمیت خاک ، منابع آلوده کننده و روشهایی برای پالایش خاک
- بررسی و بهینه سازی روشهای مختلف ترمیم و پاکسازی خاکهای آلوده خاک
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.