سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 032_8499971703
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,414
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل پایداری به کمک رفتارسنجی در تونلهای آب بر فوقانی سد کارون 3
چکیده مقاله:
در این مقاله تحلیل پایداری تونلهای آب بر فوقانی نیروگاه سد کارون3 که با هندسه ای سه بعدی و نسبتآ پیچیده در سنگهای سست سازند پابده در منطقة زاگرس حفر شده اند، مورد بررسی قرار گرفته است. به جهت هندسة خاص فضا و عدم صدق حالت کرنش صفحه ای تحلیل پایداری این سازه با بهره گیری تواًم از نرم افزار سه بعدی الاستیک Examine 3D و برنامة دو بعدی المان مجزای UDEC میسر شده است. در این مطالعه، با استفاده از ابزار دقیق نصب شده در تونلها، پارامترهای ژئومکانیکی زمین، بروش تحلیل برگشتی محاسبه شده و در تحلیلهای عددی مورد استفاده قرار گرفته اند. نتیجة این تحلیل نشان می دهد که وسایل نگهداری نصب شده در این تونلها در بسیاری از نقاط برای پایدارسازی سازه کافی بوده و باعث شده تا کرنشهای اعمال شده در سنگ پیرامونی در حد کمتر از کرنش شکست مجاز متوقف و مهار شوند، همچنین مناطقی که پتانسیل ناپایداری در آنها وجود دارد، شناسایی و مورد بررسی قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 032_8499971703 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/32/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تابان راد، رضا و موسوی، مهدی و میهن راد، ابوالفضل،1380،تحلیل پایداری به کمک رفتارسنجی در تونلهای آب بر فوقانی سد کارون 3،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/32
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، تابان راد، رضا؛ مهدی موسوی و ابوالفضل میهن راد)
برای بار دوم به بعد: (1380، تابان راد؛ موسوی و میهن راد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ Damsite geological and geotechnical design report. 1993. Mahab Ghods-Acres ...
- -Hoek E. & Kaiser, P. K.& Bawden W. F. 1995. ...
- - Laas, J. J. 1998. The value of long tendons ...
- _ 1s2. Direct _ evaluation technc in construction of underground ...
- _ UDEC user's manual 1993. Itasca consulting group Inc., Vol ...
- - Young, J. V. 1999. Report to international Panel group ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل پایداری پایه سنگی بین مغار نیروگاه و گالری شیرهای ورودی در نیروگاه آبی کارون3
- طراحی برنامه استراتژیک شرکت تولیدی سد و نیروگاه برق آبی کارون3 بر اساس الگوی SWOT 1
- سیل و خسارات ناشی از آن در استان خوزستان
- بررسی میزان حساسیت معیارهای اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی در پروژه های سد سازی استان چهارمحال و بختیاری
- ارزیابی اثرات تجمعی زیست محیطی احداث سدهای متوالی بر روی رودخانه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.