ارزیابی کارایی سیستم استنتاج تطبیقی عصبی - فازی در پیش اگاهی از خشکسالی با نمایه SPI در کرمان

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 722

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WHEC01_020

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله:

پیامدهای ناشی از تغییر اقلیم، به ویژه در اثر افزایش گازهای گلخانه ای طی سال های اخیر مشکلات زیادی را همراه داشته که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بخش های مختلف جامع را تحت تاثیر قرار داده است که شایع ترین این پیامدها در ایران وقوع سیل و خشکسالی است. با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران و سیستم های سینوپتیکی که این منطقه را تحت تاثیر قرار می دهند. آشکار است خشکی از جمله ویژگی های این منطقه به حساب می آید و خشکسالی یکی از مهم ترین و شایع ترین بلایای جوی اقلیمی است که این کشور را متاثر می سازد. لذا پیش بینی و ارزشیابی این بلیه در آینده به منظور ارایه برنامه ریزی صحیح در بخش های مختلف جامعه، امری لازم و ضروری است در طی دهه های اخیر تکنیک های هوشمند توانایی های زیادی را در مدلسازی و پیش بینی سری های زمانی غیر خطی و غیر ایستا نشان داده اند. نتایج بیانگر این بود که ترکیبی با تابع عضویت گوسی با RMSE,R به ترتیب 0.911 و 0.0290 بهترین عملکرد را داشته است.

نویسندگان

نسرین مرادی

دانش آموخته کارشناسی ارشدمهندسی منابع آب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، عضو باشگاه پژوشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

مهدی مرادی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

معین مرادی

دانش آموخت کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :