سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CEE07_044
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 716
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات سرب ، کادمیوم و جیوه موجود در منابع آبی بر سلامتی انسان
چکیده مقاله:
توسعه کشورها، مسائل گسترده ای از آلودگی آب را ایجاد کرده است. محققین عقیده دارند که در حدود80 درصد کل بیماریها به دلیل مصرف آب آشامیدنی ناسالم و غیر بهداشتی است. مطالعات حاکی از این است که بین بیماریهای قلبی، بی نظمی های کلیوی و شکلهای مختلف سرطان و وجود فلزات جزئی سمی ارتباط وجود دارد. به دنبال افزایش فعالیت های گوناگون بشری از جمله فعالیت های کشاورزی، صنعتی، هسته ای و نیز فاضلاب شهری، محیط زیست به مواد آلاینده مختلف آلوده گردیده و این امر سبب ایجاد مشکلات زیست محیطی، اقتصادی و بهداشتی شده است. با توجه به اینکه منابع آبهای سطحی، عمده ترین منابع تأمین آب آشامیدنی انسان هستند، حفاظت آنها اهمیت زیادی دارد. با پیشرفت صنایع، افزایش جمعیت و عدم کنترل مناسب زیست محیطی، خطرات زیادی از نظر آلودگی آب ها وجود دارد. بطوریکه مشکل بسیاری از مناطق خشک و نیمه خشک در کشور ما تنها کم آبی نیست بلکه کیفیت نامناسب آب های موجود می باشد. مهمترین اندام جذب کننده عناصر سنگین کلیه ها هستند. کلیه ها مانند صافی عمل می کنند و مواد سمی را از خون جذب می کنند.کلیه ها از واحد هایی به نام نفرون تشکیل شده اند. بنابراین به موادی که برای نفرون ها و کلیه ها سمی هستند، نفرو توکسین گفته می شود.
کلیدواژه ها:
سرب، کادمیوم، جیوه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/318628/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیاشمشکی، حسین،1393،بررسی اثرات سرب ، کادمیوم و جیوه موجود در منابع آبی بر سلامتی انسان،هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/318628
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، کیاشمشکی، حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، کیاشمشکی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثرات بهداشتی فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، آرسنیک، جیوه و نیکل) بر اکوسیستم و سلامتی انسان
- ساخت حسگر الکتروشیمیایی تشخیص کورکومین با استفاده از الکترود خمیر کربن
- اصلاحات درمدل دیتا فیوژن
- بررسی اثر نوع پرس بر ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات روغن و خواص فیزیکوشیمیایی روغن کلزا
- اثر پارامترهای موثر بر جداسازی یون سرب از محلول های آبی با استفاده از فرایند جذب سطحی روی نانو لوله های کربنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- استحصال آب باران گامی مؤثر در مدیریت حوزه های آبخیز: معرفی برخی تکنیک ها و کارایی آنها
- کاربرد مدل مفهومی مخزنی در سیستم زهکشی مزارع (مطالعه موردی: مزارع حوضه کمانج علیا )
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.