سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برری اثرات مقادیر کود پتاسیم بر عملکرد ارقام سیب زمینی (طرح استمرار تولید) در منطقه جیرفت

سال انتشار: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 504
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NABATAT07_0419

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله برری اثرات مقادیر کود پتاسیم بر عملکرد ارقام سیب زمینی (طرح استمرار تولید) در منطقه جیرفت

به منظور تعیین بهترین رقم یا ارقام و امکان دستیای به محصول در ماه های بهمن و اسفند (طرح استمرار تولید) سبب زمینی و همچنین تعیین مقدار بهینه ود پتاسیم مورد آزماشی با استفاده از کرت های یکبار خرد شده در قالب طرح بلوک های امل تصادفی در سه تکرار به مرحله اجرا درآمد.

نویسندگان مقاله برری اثرات مقادیر کود پتاسیم بر عملکرد ارقام سیب زمینی (طرح استمرار تولید) در منطقه جیرفت

ید الله میرزایی

مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و بم

داریوش مظاهری

دانشگاه تهران

محمدرضا ساردوئی

مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و بم

مقاله فارسی "برری اثرات مقادیر کود پتاسیم بر عملکرد ارقام سیب زمینی (طرح استمرار تولید) در منطقه جیرفت" توسط ید الله میرزایی، مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و بم؛ داریوش مظاهری، دانشگاه تهران؛ محمدرضا ساردوئی، مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و بم نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 504 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور تعیین بهترین رقم یا ارقام و امکان دستیای به محصول در ماه های بهمن و اسفند (طرح استمرار تولید) سبب زمینی و همچنین تعیین مقدار بهینه ود پتاسیم مورد آزماشی با استفاده از کرت های یکبار خرد شده در قالب طرح بلوک های امل تصادفی در سه تکرار به مرحله اجرا درآمد. ... .